Beoordelingen 

1046 commentaren van in totaal 1048 beoordelingen
Service
LHKocken ('s-Hertogenbosch)
11-07-2019
8

Goede service en terdege vakkennis, verder is men klantvriendelijk en onder het genot van een kopje koffie, thee of fris wordt de algemene periodieke keuring casu quo het benodigde onderhoud verricht.

Service
Ad van den Broek (Den bosch)
11-07-2019
10

Gewoon goed luisteren naar de klant meedenken en ook vervangend vervoer aanbieden en ook de vriendelijkheid van de medewekers

Service
yukiko Asakura (Zaltbommel)
09-07-2019
10

Wij zijn correct behandeld door de verkoper

Service
bertus bus (Zaltbommel)
28-06-2019
9

Omdat ik al jarenlang zeer tevreden ben. Uitstekende service. Vriendelijke en behulpzame mensen.

Service
Jan van der leij (Zaltbommel)
18-06-2019
10

heel mooie en leuke garage met vriendelijk personeel

Service
Dhr. Theo Peeters (Vught)
14-06-2019
10

Goed vakkundig, vriendelijk en klantgericht personeel. Communicatie zeer goed.

Service
Dhr v meurs (Den Bosch )
14-06-2019
9

Goede service, redelijke prijs, auto wordt altijd gewassen.

Service
Jan de Groot ('s-Hertogenbosch)
14-06-2019
9

Door het deskundig en vriendelijk personeel alsmede door de goede kennis van zaken van het werkplaatspersoneel ben ik zeer tevreden met alles. Natuurlijk zijn er kleine strubbelingen maar ook hier wordt met aandacht naar geluisterd en opgelost.Ik kwam al bij van Boxtel toen zij nog in Middelrode een garage hadden. Was ik niet goed behandeld was ik er beslist zolang niet gekomen.

Service
Ber Engbersen (Cromvoirt)
14-06-2019
9

goede garage met vakbekwaam en aardig personeel, afspraken worden nagekomen

Service
P. Snoeren (S Hertogenbosch)
12-06-2019
10

Betrouwbare garage.Tot nu toe de enige dealer waar je alleen maar positieve berichten over hoort. De garage heeft een goede naam in deze regio.

Service
M.K. VAN DER KLIP (HEDEL)
12-06-2019
10

Afspraak is hier afspraak en je kunt altijd op korte termijn terecht. Deskundig personeel in de werkplaats en prettige wachtruimte met lectuur en consumptie van koffie/thee en zelfs fruit. Wifi en ook mogelijkheid van usb connectie gebruik te maken voor opladen. Lukte alleen niet om blue tooth verbinding te realiseren met tablet om audio te ontvangen. Want er was toevallig uitzending van Roland Caross dus toen beelden zonder geluid gevolgd. Werd op de hoogte gesteld van tijdsduur update navigatie. Nu laten doen of nieuwe afspraak.

Service
Dhr. A Verbeek
07-06-2019
9

Goed in de afspraken en staat open voor feedback

Service
Dhr. Han Swinkels (Boxtel)
07-06-2019
9

Periodiek onderhoud kent zeer goed service voor een redelijke prijs

Service
José Luites (Kerkdriel)
31-05-2019
9

Prima garage vriendelijk en vakbekwaam personeel en voor ons makkelijker dan naar Waalwijk waar de auto is gekocht.

Service
Marcel Staps (Rosmalen)
31-05-2019
10

Alles perfect geregeld elke keer weer wanneer ik er kom!!!

Service
G.veldhuis (Zaltbommel)
31-05-2019
10

Klantvriendelijk en goed alles afgehandeld

Service
Van der Krabben
22-05-2019
10

Prima dealer waar klantvriendelijkheid nog op de eerste plaats staat. Bij de verkoop kregen wij correcte en eerlijke informatie.

Service
J.p v Bommel (Brakel )
22-05-2019
10

Super goed bedrijf goed en kundig personeel

Service
Mevrouw Damen (Den Bosch)
22-05-2019
10

Mijn bezoek aan de werkplaats heb ik beoordeeld met een dikke 10, vanwege de vriendelijke en correcte werkwijze maar vooral het meedenken van de medewerkers heeft mij het gevoel van betrouwbaarheid gegeven. Net dat beetje extra!

Service
mM
17-05-2019
8

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen . Duidelijk.

Service
H. Nolle
17-05-2019
10

Omdat ik al jarenlang goed geholpen ben, met aankoop en onderhoud. Ook met misverstanden e.d zijn we altijd op een prettige manier tot een oplossing gekomen en dat vind ik belangrijk.

Service
Frans de Voigt (Den Bosch)
17-05-2019
10

Toyota Jos van Boxtel heeft vriendelijk deskundig personeel. Is duidelijk over wat er met de auto gaat gebeuren en wat dit gaat kosten. De ontvangst is altijd vriendelijk maar niet opdringerig. Direct naast het bedrijf is de schadeherstel afdeling van het bedrijf. Ook daar niets dan lof over.. De auto altijd gewassen en perfect afgewerkt. De wachtruimte is voorzien van tijdschriften een videopresentatie ,fruit een drankje en zeer schoon. Tijdens het wachten kun je ook de showroom een keer door lopen.. Dit zorgt ervoor dat de wachttijden snel verlopen. Bij verkoop duidelijke uitleg over de mogelijkheden en de technische zaken . Al met al een prettig bedrijf. Waar degelijke auto's verkocht worden.

Service
Mevr. Timmers ('s-Hertogenbosch)
08-05-2019
9

Goede en vlotte service

Service
J.c.sars (Rosmalen)
08-05-2019
10

Ze zijn vriendelijk betrouwbaar de service zijn altijd goed

Service
de Gier (Vught)
08-05-2019
9

Ze denken goed met je mee

Service
David Kwee ('s-Hertogenbosch)
08-05-2019
9

Tevredenheid over aankopen en services, reeds jaren.

Service
Jan C.M. de Bever (Rosmalen)
03-05-2019
10

FIJNE GARAGE, AARDIG EN DESKUNDIG PERSONEEL

Service
Leo Salfischberger (Rosmalen)
24-04-2019
10

Altijd vriendelijk en goede service en staan vooral open voor eventuele opmerkingen.Ben al meer dan 45 jaar vaste klant en dat ben je niet zomaar.

Service
Cor de Klerk (Rosmalen)
24-04-2019
9

Goede info vooraf, goede prijsafspraken. Vriendelijk personeel.

Service
Silvia van Beers ('s-Hertogenbosch)
24-04-2019
10

Welkom geheten, juiste aandacht, uitstekende verkoper en we kregen tijdig te horen als afspraak wat later zou worden.

Service
P.Timmers (Vught)
24-04-2019
9

Van te voren geen prijsopgave gehad, zou wel wenselijk zijn. Verder geen klachten.

Service
T. Wiggers (Den Bosch)
18-04-2019
8

Ik vind het een overzichtelijke webpage

Service
Guus Bekooy (Boxtel)
18-04-2019
10

Ik kom al vele jaren bij Jos van Boxtel 's-Hertogenbosch en ben altijd correct en op hoog kwaliteitsniveau bediend. Medewerkers zijn duidelijk klantgericht. Als er extra kosten zijn wordt daar steeds vooraf toestemming voor gevraagd.

Service
Mevr. A. van Esch (Vlijmen)
10-04-2019
9

Ben tevreden.

Service
Mevr. van Beurden
10-04-2019
9

Van Boxtel is al heel lang onze garage en we hebben er in het verleden bijna al onze auto's gekocht. Dit omdat het een betrouwbare garage is met goede service. Personeel is vriendelijk en behulpzaam!

Service
G van Kuijlenborg (Zaltbommel)
10-04-2019
10

Prima dealer en vriendelijke mensen en Toyota is een betrouwbare auto.

Service
P. van Lit (Gameren)
09-04-2019
9

Goede ontvangst bij de receptie, werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd, opmerkzaam gemaakt en goed verzorgde wachtruimte (koffie etc.) Tevreden en met een veilig gevoel naar huis.

Service
Jobe (Denbosch)
09-04-2019
6

Geen verkoop verhaaltjes ophangen als de auto bij de dealer staat voor onderhoud. Niet de klant bellen met verkoopverhaaltjes en daar staat deze dealer om bekend.

Service
A.Hellings (,'shertogenbosh h)
09-04-2019
10

Omdat ik de afgelopen bijna 40 jaar altijd op een bijzonder fijne manier geholpen zowel bij aankoop van een nieuwe en later bij een gebruikte auto. Nogmaals dikke 10.

Service
Dhr A. van den Bergh ('s-Hertogenbosch)
09-04-2019
9

Ik ga voor kwaliteit en ervaar die ook al jaren in alle geledingen van het bedrijf.

Service
Frank van Thiel
09-04-2019
10

Prima garage. Ik heb vertrouwen in deze mensen.

Service
Dhr. en Mevr. Legius-Steenbakkers (Best)
09-04-2019
9

Deze dealer is voor ons al jaren een vertrouwd, goed en zorgvuldig adviserend bedrijf,
met vriendelijke en duidelijke personeelsleden.

Service
F. Both (S-Bosch )
09-04-2019
9

Ik zou nog een bericht krijgen over mijn navigatiesysteem dat niet goed werkt.

Service
Johan den Ridder (Terheijden)
08-04-2019
9

De verkoper toont zijn menselijke kant en leeft zich in in de wensen van de koper en is niet enkel en alleen gefocust op financieel gewin.

Service
Marcel van den Heuvel (Rosmalen)
13-03-2019
10

Prima service.

Service
Els Pannekoek (Zaltbommel)
20-02-2019
10

Belangrijk is het vertrouwen in een garage en dat hebben wij.

Service
De hr. M.Schrover
20-02-2019
8

Zie eerder gegeven antwoorden

Service
Paul coset (Kerkdriel)
14-02-2019
9

Nette zaak . Vriendelijk personeel.

Service
Miranda van der Zon ('s-Hertogenbosch)
14-02-2019
9

Vakkundig en vriendelijk personeel!.

Service
Bert van eijk (De bilt)
14-02-2019
10

Ondanks dat ik er voor de eerste keer kwam voelde ik me zeer welkom. Dit was bij ATS Zeist na 25 jaar klant kwijt.

Service
Harmeling, G. P. Dhr.-
14-02-2019
8

Gewoon goed, niets op aan te merken.

Service
hr m.p.teulings (rosmalen)
14-02-2019
10

Bedrijf heeft vriendelijk personeel. Vakkennis in huis . houdt zich netjes aan afgemaakte afspraken.

Service
Roel F (Maren Kessel)
06-02-2019
10

Vriendelijk personeel, snelle service.

Service
Jolanda van der Ben (Den Bosch)
01-02-2019
10

Ik voel me bij Jos van Boxtel altijd vriendelijk behandeld. Goede service, goede prijs en afspraken. Ook voor mijn Starlet die bijna 25 jaar oud is!

Service
Elly van Gogh (St. Michielsgestel)
01-02-2019
9

De auto die we destijds kochten was ons op het lijf geschreven. Servicebeurten hebben naar ons gevoel een goede prijs/kwaliteit verhouding. Toen een (klein) mankement optrad werden we meteen geholpen. Geen wachttijd.

Service
C Burg
23-01-2019
10

Rij al 50 jaar Toyota nooit een probleem mee gehad !

Service
Piet Oomen
23-01-2019
6

De showroom in den Bosch is heel onaantrekkelijk. De verkopers zijn niet erg positief. Wat ik wel vond toen ik de auto in 2010 kocht in Zaltbommel. Deze lokatie is helaas gesloten en nu weer enige jaren naar den Bosch overgeheveld. Wat niet als prettig wordt ervaren. Ook heb ik zowel met mijn privé auto als een zakelijk voertuig dezelfde ervaring. Tijdens een reguliere onderhoud/apk een euvel ontdekt wat niet gelijk aansluitend wordt hersteld ook al ben ik de auto 2 dagen kwijt. Nee hoor weer een nieuwe afspraak maken. Dit wordt als zeer vervelend ervaren.

Service
Ad Goossens (Den Dungen)
23-01-2019
9

Vooraf is al helder wat er moet gebeuren. Als er, ook kleine, zaken aan het licht komen wordt je keurig geïnformeerd en kun je zelf beslissen welke zaken moeten worden afgewerkt. Vervangend vervoer is goed geregeld, steeds conform de afspraken die je hierover van tevoren al maakt. Niks te klagen over deze vestiging. Alleen de receptie is wat karig aan de balie en wat rumoerig. De wachtruimte is goed met allerlei verleidingen in de showroom waarin je gewoon vrij kunt rondkijken zonder te worden lastig gevallen.

Service
mevrouw mr. elissa l.m.f. bonte ('s-hertogenbosch)
16-01-2019
10

voldoet volledig aan gemaakte afspraakdag en tijd, vriendelijke mensen, nota valt mee, uitleg ( indien gewenst ) volledig, gastvrije wachtruimte met kranten en tijdschriften, koffie/ thee, alcoholvrij bier, appels en mandarijnen en.....koekjes .

Service
Meesters (Vught)
16-01-2019
6

Geen transparantie in factuur van materialen en tijd. Jammer dat niet goed is meegedacht in de oplossing. Dat was jaren geleden wel anders nu is verdienen het belangrijkste, jammer.

Service
Gerard eijkemans (Denbosch)
09-01-2019
10

Ik kom al van 1975 bij deze dealer. nooit van dealer veranderd alle tijd begonnen met een tweede handse Corolla alle tijd nooit grote problemen gehad ik denk wel dat ik met woon-werkverkeer een miljoen km heb gereden ,tot vole ten vredenheid .

Verkoop
mw. van Lierop
04-01-2019
8

mijn vorige auto kreeg de onderhoudsbeurten -zelfs vlak voor inruil- echter de startproblemen bleven

Service
C. v.d. Sluijs ('s-Hertogenbosch)
04-01-2019
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Elke vraag wordt zeer correct en kundig beantwoord

Service
Wim Elshout (Haaren)
04-01-2019
9

Ook al zijn reparaties duur en komen ze niet gewenst en onverwachts, Toyota van Boxtel maakt het in een keer goed en correct en daardoor minder pijnlijk.

Service
Hans Janssen (Elst)
04-01-2019
9

Ik heb er een hekel aan als men mij bij het bezoek nog allerlei dingen probeert aan te praten.Ik ben zelf technisch en vind sommige dingen erg overbodig.Een zeer jonge auto met erg weinig km heeft geen reinigende additief nodig.Dit had de medewerker ook moeten doorzien en niet proberen op te dringen om extra geld in het laadje te brengen.Ik voel me dan niet serieus genomen.Verder prima behandeld.

Service
Eli Beerens ('s-Hertogenbosch)
04-01-2019
9

Een prima garage waar ik alle vertrouwen in heb. Ik denk hier steeds terug te zullen blijven komen.

Verkoop
R Lausberg (Zoetermeer)
03-01-2019
10

Een vriendelijke dealer waar goed afspraken mee te maken zijn en dat met een goede service.

Service
J.v.d.Griendt (Vlijmen)
03-01-2019
7

Gewoon tevreden.

Verkoop
Dhr A Kats
03-01-2019
9

Goed geholpen, zeer informatief, enthousiaste verkoper.Goede service.

Service
Martin Bannet ('s-Hertogenbosch)
21-12-2018
9

Fijne contacten met het dienstdoende personeel. Jammer dat er vooraf geen prijs wordt gegeven voor de betreffende werkzaamheden.

Service
Kastelijn
21-12-2018
10

De gemaakte afspraak is naar alle tevredenheid uitgevoerd en afgehandeld .

Service
van Moorsel (Rosmalen)
21-12-2018
10

goed personeel

Service
Mevr, Grove (Den-bosch.)
19-12-2018
7

Ik ben n.l. heel tevreden over de manier hoe jullie met de klanten om gaat.

Service
Jos Verhoeven ('s-Hertogenbosch)
19-12-2018
10

De service bij van Boxtel is altijd compleet en de kwaliteit van het werk laat niet te wensen over

Service
H.A.M. Elders ( Den BOsch)
14-12-2018
9

Altijd direct behulpzaam, wanneer je met een probleem komt.Alle problemen worden opgelost, zodat je weer een hele tijd met je auto vooruit komt!Zeer tevreden over Toyota-auto en Toyota-personeel!

Verkoop
Mevr.van der Leek
05-12-2018
10

Goede service ,correcte behandeling en heel vriendelijk

Service
Ber Engbersen (Cromvoirt)
05-12-2018
9

Je wordt hier uitstekend en deskundig geholpen, vriendelijk en bekwame medewerkers

Service
Dhr. Beuting (Den Dungen)
30-11-2018
8

Dit is een goed en betrouwbaar bedrijf met deskundige en vriendelijke mensen.

Service
L. v. Lokven (Rosmalen)
30-11-2018
9

De bediening en afwerking van de schade juist afgewerkt. Prijsopgaaf was duidelijk en de afrekening evenzo.

Service
Dhr. Leo ('s-Hertogenbosch)
30-11-2018
10

Nette zaak met een goede uitstraling en naam , wordt goed en correct te woord gestaan.

Service
Dhr. P. Roques ('s-Hertogenbosch)
30-11-2018
10

Obv. langjarige goede ervaring met fa. van Boxtel en de kwaliteit van het merk Toyota kan ik alleen maar positief adviseren !En ....... de auto wordt ook nog eens van binnen en buiten schoongemaakt !

Verkoop
Diana van Valkenburg (Den Bosch)
23-11-2018
10

Hele fijne service van vriendelijk personeel.

Service
Maarten de Haas (Vught)
23-11-2018
10

Ging voor grote beurt Toyota. Auto waarmee ik gebracht werd (Hyundai) kreeg vlakbij de garage een vastloper vd remmen. Meteen gekeken en kreeg het advies om meteen te laten repareren. Onmiddellijk werd een vervangwagen geregeld. Volgende dag alles gerepareerd aan beide wagens. CHAPEAU !!!!!

Service
Dhr. C.Nuchelmans
23-11-2018
8

Duidelijke afspraken m.b.t. tijdsduur, de eventuele kosten, een goede wachtruimte en een correcte behandeling.

Service
H de Groot (zaltbommel.)
23-11-2018
10

Goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Verkoop
hans endevoets (rosmalen)
23-11-2018
10

eerlijk zaken doen

Service
Dhr. M. Ikkersheim (Rosmalen)
15-11-2018
10

Ik heb hier al jaren naar volle tevredenheid mijn auto's in onderhoud.

Service
Ton Theunissen ('sHertogenbosch)
14-11-2018
8

De receptie is praktisch ingericht maar niet gezellig bv. geen zitje o.i.d. het is meer een balie, waar ook anderen kunnen mee luisteren b.v. Jammer is het kostenplaatje om het navigatiesysteem te updaten ook voor mijn eenvoudig type auto Verso S.Tenslotte: laat maar zien, door een persoonlijke benadering, dat je een vaste klant bent.

Service
P..Stijnen
14-11-2018
9

Goed te woord gestaan en duidelijke uitleg.

Service
R Gubbens (Rosmalen)
14-11-2018
9

Goede garage, vriendelijk en deskundig personeel. Begrijpelijke tekst- en uitleg waar nodig en alle support die je nodig hebt.

Service
Erik van Eeuwijk (Tiel)
09-11-2018
10

Ik ben vriendelijk te woord gestaan en alles is correct verlopen.

Service
Gé van Hartevelt (Vught)
09-11-2018
9

Ze doen er alles al moet de werkplaats de werkplaats blijven en de verkoper de verkoper.

Service
Harry Vorstenbosch (Boxtel)
09-11-2018
9

In zijn algemeenheid, ben ik redlijk tot goed tevreden. Auto wordt zelfs gewassen afgeleverd.

Service
Annemiek Legius-Steenbakkers (Best)
09-11-2018
9

Prima dealer met duidelijk en vriendelijk personeel.

Service
P Drion (Vught)
09-11-2018
10

Ben zeer tevreden over deze dealer.

Service
Theo Hendriks
02-11-2018
9

Al 50 jaar klant ,en al 50jaar rijd ik Toyota.

Service
vd Brand (Schijndel)
29-10-2018
10

Goede service. Aardige medewerkers. Fijne wachtruimte.

Service
A van den Broek (s-Hertogenbosch)
29-10-2018
10

zeer goede en vakkundige mensen altijd vriendelijke medewerkers ze komen ook zeggen als ze iets geconstateerd hebben of dit gelijk verholpen kan worden en anders wordt er een afspraak gemaakt en of er vervangend vervoer nodig is.Er worden geen verkoop praatjes gehouden .Ik heb een voorbeeld :Er worden de laatste tijd veel auto gestolen en ik vroeg of het ook van toepassing was voor mijn eigen auto de chef van de werkplaats heeft eerlijk gezegd dat het voor de duurdere types wel nodig is maar niet voor de auris een eerlijk antwoord dat is wat de klant wil horen.Ga zo door ik ben dik tevreden vandaar de dikke 10

Service
Rob van Kaam (Den Bosch)
17-10-2018
10

Wij zijn klant sinds 1986, altijd perfect geholpen.

Service
Tony Janssen (Zaltbommel)
17-10-2018
8

De firma is een geoliede machine, de formulieren en de beurten zijn compleet uitgewerkt zodat fouten nagenoeg niet mogelijk zijn.

Service
Mevr. Nilhamn
11-10-2018
10

Garage had afleesfouten gedaan maar heeft dit zonder discussie toegegeven en alle bijhorende (onnodige extra) kosten op zich genomen. Alles was in gang gezet om alles weer op orde te maken. Ik hoofde niets te zeggen. Top service van de receptioniste! Snel, professioneel en vriendelijk.

Service
Dhr. H. van Eijck (Den Bosch)
11-10-2018
9

Ik ben tevreden met de wijze waarop de werkzaamheden zijn verricht en de wijze waarop als klant wordt behandeld.

Service
Bert Lamboo (Vught)
11-10-2018
10

Jos v. Boxtel 's-Hertogenbosch ervaar ik als een garage waar prima vakmensen werken die klantvriendelijk en accuraat aan mijn auto werken. Er is voor mij geen enkele reden om voor een auto naar een ander bedrijf te gaan.

Service
Marianne Vennema (Rumpt)
05-10-2018
10

perfecte service en klantvriendelijkheid.

Service
Mw. Grefkens (Den Bosch)
05-10-2018
9

Erg vriendelijke en kundige medewerkers, goede service!

Service
Leo Salfischberger (Rosmalen)
05-10-2018
10

Zeer goede garage met uitermate vriendelijk personeel. Alle gemaakte afspraken goed nagekomen. Kom daarom ook al meer dan 45 jaar bij jullie terug als een zeer tevreden klant.

Service
Maarten Kolster
02-10-2018
8

Al jarenlang heb ik geen storende elementen ervaren.

Service
Peter Timmers (Vught)
26-09-2018
9

Zeer goede ervaring.

Service
Wma van steen (Den bosch )
26-09-2018
9

Fijne medewerkers, prettige sfeer.

Service
Tiny van Dulmen ('s Hertogenbosch)
26-09-2018
10

Geen aan- opmerkingen; alles okay.

Service
Peter Bunnik (Rosmalen)
26-09-2018
8

Eerder al gemeld.

Verkoop
Remco Creemers (Eindhoven)
26-09-2018
9

Deze dealer geeft je het gevoel dat je ook echt "klant" bent!

Service
Ismahane Ben Smail (Den Bosch)
26-09-2018
10

Zeer goede service en top klantvriendelijkheid.

Service
wagm schapendonk (udenhout)
24-09-2018
9

We vinden het een prettig bedrijf, waar de klant zich erg tevreden voelt.

Service
R de Leijer (Den Bosch)
19-09-2018
9

Een prima garage die mij als klant perfect heeft geholpen, ik zal er zeker nog jaren klant blijven.

Service
v. Vliet
19-09-2018
8

Auto niet goed gewassen . Wachttijd liep uit. Even melden.

Service
Jan Brouwers (Den Bosxh)
13-09-2018
9

Vakbekwaam, service vriendelijk.

Service
Geert van Kuijlenborg (Zaltbommel)
13-09-2018
10

Nogmaals het bedrijf is goed bereikbaar en personeel is netjes en vriendelijk, en kennis van zaken.

Service
Rob (Den Bosch)
06-09-2018
10

Fijne service. Alles volgens afspraak. Goede communicatie.

Service
M. van Uden (Rosmalen)
06-09-2018
7

vond deze keer de klantvriendelijkheid niet zo goed, ben beter gewend van ze en er is niet gecommuniceerd over de soort van onderhoudsbeurt er zijn namelijk 3 mogelijkheden en daar is niets over gezegd

Service
Familie Valk (Culemborg)
06-09-2018
9

Bij *** zijn wij al jaren klant. Eerst met Mitsubishi en sinds 7 jaar met Toyota.Zijn zeer tevreden met de verleende service en verdere prettige kontakten met personeel in verkoop en werkplaats.

Service
Mark (DEN BOSCH)
05-09-2018
10

Service, kunde en klantgericht!

Service
N.verhoeven (Den Bosch)
05-09-2018
10

Accuraat en vriendelijk en de inrichting voor de klanten is prima.

Verkoop
Cees Sliphorst (s'Hertogenbosch )
05-09-2018
10

Top dealer. Alle medewerkers stralen kwaliteit uit.

Service
Mevr. Van Dinther (‘s-Hertogenbosch)
05-09-2018
8

Altijd vriendelijk, goede service en snelle repataties en onderhoud

Service
H. Zeckendorf ('s-Hertogenbosch)
31-08-2018
10

Hoewel ik op een bedrag van ongeveer EURO 250 had gerekend en ik tenslotte EURO 450 moest betalen geef ik toch een10 als eindcijfer. Met de aantekening dat ik bij de volgende kleine beurt de extra werkzaamheden achterwege laat omdatik verwacht nooit meer dan 2000 km /jaar af te leggen.

Service
Jose de Gans-van Nuland (Rosmalen)
31-08-2018
10

de juiste mensen op de juiste plaats

Service
Joop van der heijden (s Hertogenbosch)
31-08-2018
9

klantvriendelijkheid

Service
P. Doorn (Rosmalen)
29-08-2018
10

Al 13 jaar klant en altijd goede ervaringen.

Verkoop
Leo van Deelen ('s-Hertogenbosch)
29-08-2018
8

Men is duidelijk

Service
Paul Maas ('s-Hertogenbosch)
29-08-2018
10

ben al sinds 1978 bij deze garage c.q. dealer en altijd top !!

Service
dhr.H.v.d.Heuvel (Sint Michielsgestel)
29-08-2018
9

attente behandeling, vertrouwde uitstraling, vakmanschap, promte nakoming van afspraak

Service
Mevr. van Grinsven (Veghel)
23-08-2018
9

uitstekende service, goede communicatie, fijne wachtruimte en gratis fiets tijdens de wachttijd, top!

Service
Bert (Rosmalen)
23-08-2018
9

Vriendelijk en vakbekwaam personeelSnelle afhandeling

Service
F. van Wijnen (Hedel)
22-08-2018
10

Over de dealer zeer tevreden over Toyota zelf minder snelle vervanging van koppellings platen bij mijn automaat overweeg om bij aanschaf nieuwe auto om op een ander merk over te gaan

Service
Karel Bossong ('s-Hertogenbosch)
22-08-2018
9

correcte service

Service
Toon van Hoek (Den Bosch)
15-08-2018
10

Prima services en heel goed werk

Service
Rien van Rixtel (s,Hertogenbosch)
13-08-2018
10

Goede service van te voren prijs opgave en auto wordt goed schoon gemaakt

Service
Appels L.J.M. (Den Bosch)
10-08-2018
9

zoals gezegd, geen enkel negatief punt, alleen dat mijn Toyota versus een zeer stugge vering heeft op dit moment. Monteur is meegereden, maar geen oplossing gegeven.

Service
L. Strijbos (Rosmalen)
08-08-2018
8

we zijn al jarenlang klant bij van Boxtel dat zegt denk ik genoeg.

Service
Wil Teunissen (Beuningen)
01-08-2018
9

Duidelijke afspraken en goede diagnose van de staat van de auto en de noodzakelijke reparaties alsmede de duidelijk prijsopgave en uitleg omtrent die (extra) noodzakelijke reparaties geven een duidelijke verwachting weer en geeft de klant de mogelijkheid om in overleg te bepalen wat wel en niet echt noodzakelijk is.

Service
Margot de Goeij ('s-Hertogenbosch)
01-08-2018
10

Ik ben zeer tevreden

Service
Mevr. Bijvelds (Rosmalen)
01-08-2018
10

Perfecte service.Klant is koning!

Service
Dhr van Zetten (Vught)
01-08-2018
10

Zeer tevreden over afspraken en prijzen welke altijd worden nageleefd.Zeer goede service.Altijd duidelijke prijs afspraken vooraf , die ook nagekomen worden.

Service
Joop van Wissen (Den Bosch)
01-08-2018
9

Dit bedrijf is zeer duidelijk wat er aan je auto gaat gebeuren het kost een paar stuivers maar dan rijd je zorgeloos ,tot de volgende onderhoudsbeurt.

Service
W. Kersten ('s-Hertogenbosch)
01-08-2018
9

Goede en nette Garage/Dealer.

Service
Guus Bekooy (Boxtel)
25-07-2018
8

Mijn Toyota Priussen worden al meer dan 10 jaar door Jos van Boxtel Den Bosch onderhouden. Dat gebeurt altijd prima. De vakmensen van de werkplaats signaleren vaak zélf extra aandachtspunten en communiceren daarover correct.

Service
Mevr.S.Buurke ('s-Hertogenbosch)
24-07-2018
9

Altijd prima en vakkundig geholpen en een schone auto teruggekregen

Service
jan (zaltbommel)
24-07-2018
9

ben zeer te vrede, maar we moeten scherp blijven toch?

Service
Chris Korsten (Rosmalen)
24-07-2018
10

Enthousiaste ,vriendelijke,behulpzame mensen,met hart voor het werk.

Verkoop
Dhr. D. van Leeuwen (Kerkdriel)
23-07-2018
9

Vanaf binnenkomst showroom tot aan het afleveren van de auto zijn wij op een zeer aangename manier geholpen en op de hoogte gehouden.

Service
Cor (Hedel)
18-07-2018
10

Mijn dealer doet wat ie zegt, vooraf prijsopgave bij en reguliere beurt, neemt contact op als er iets extra´s vervangen moet worden, receptie: vriendelijk en verstand van zaken.

Service
E.T.G. Brands-Jacobs. ('s-Hertogenbosch.)
18-07-2018
10

Naar tevredenheid vlot een afspraak kunnen maken. Na aflevering van de auto netjes thuisgebracht, en weer opgehaald om de gewaste auto terug te halen.

Service
Henk van Rooijen ('s-Hertogenbosch)
18-07-2018
9

goede service, snelle afhandeling en zeer klantvriendelijk

Service
dhr van berkel (tilburg)
12-07-2018
10

omdat ik er niets op heb aan te merken

Verkoop
Dhr. M. Traa
11-07-2018
9

Aflevering verliep niet vlekkeloos. Service pakket zat niet in de nieuwe auto.

Service
Dhr. Cor de Klerk (Rosmalen)
11-07-2018
9

Vriendelijke ontvangst, duidelijke prijsopgave, goede uitleg werkzaamheden

Verkoop
john
11-07-2018
7

ik beoordeel het met een 7 had hoger kunnen zijn

Service
Dhr. J. Glaudemans (‘s-Hertogenbosch.)
11-07-2018
10

Correcte service en afhandeling van het onderhoud aan onze auto.

Verkoop
Nico van Lieshout (Helvoirt)
10-07-2018
9

Klantvriendelijk, correct, duidelijk

Verkoop
Hanzie
10-07-2018
10

Prima garage, de medewerkers doen wat ze beloven. Men denkt mee met de klant. Geen enkele klacht over dit bedrijf, ik raad een relatie aan!

Service
Dhr. C.Vlassak. (Esch)
09-07-2018
9

Klantvriendelijk en netjes alles afgewerkt, volgens afspraak.

Service
Elios
09-07-2018
8

Vanaf het eerste moment tot en met het laatste bezoek (15000 km beurt) gaat alles prettig en professioneel

Service
M.van den Bogaard ('s-Hertogenbosch)
09-07-2018
10

Personeel is erg vriendelijk en bekwaam, je wordt op een prettige manier geholpen en de uitleg is duidelijk.Ik ben zeer tevreden

Service
Mw A. Koning ('s Hertogenbosch)
28-06-2018
10

service is uitstekend;onderhoud goed geregeld en uitgevoerd

Service
J van Bommel (Zaltbommel )
27-06-2018
10

Ze hebben het goed voor elkaar

Service
Jan de Groot (s'-Hertogenbosch)
25-06-2018
10

Door al uw personeel vriendelijk en deskundig behandeld.Ik kwam al bij v.Boxtel toen zij nog in Berlicum gehuisvest waren.Ik heb altijd Toyota gereden.Na de laatste controle wilde ik contant betalen, dit was niet mogelijk, de nota was niet gereed.Omdat ik gewent ben direct te betalen viel mij dat tegen.( ik hou van boter bij de vis ).

Service
L. Verdonk (Den Bosch)
20-06-2018
9

Zeer goede, eerlijke en professionele service. Prijs-kwaliteit verhouding erg goed. Vriendelijk personeel (zowel verkoop, receptie en werkplaats). Fijne en betrouwbare dealer.

Verkoop
Corné van Gorp (Terheijden)
20-06-2018
9

Zeer goed zaken gedaan, en correct behandeld !

Service
Els Vermeulen (‘S-Hertogenbosch)
20-06-2018
8

Zoals ik al aangaf ben ik zeer tevreden over de benadering, de service en, voor zo ver ik het beoordelen kan, het onderhoud. De nota viel mij een beetje tegen, want het was het eerste onderhoud, auto is een jaar oud, maar het zal wel aan mij liggen. De service is optimaal, eerst bracht ik mijn auto naar de werkplaats en werd thuis gebracht en weer opgehaald, nu werd mijn auto opgehaald en weer thuis gebracht, dus een pluim is op zijn plaats, overigens om even te moeten wachten in de wachtruimte was nooit een bezaar, het drinken was aanwezig en de stoelen zaten goed. Dus ook dat is goed geregeld.

Service
W. Burgmans (Vught)
20-06-2018
8

alles verloopt correct en vakkennis is aanwezig

Service
Willem van den Bergh ('s-Hertogenbosch)
13-06-2018
9

de door mij gegeven beoordeling met een 9 kunt u ook beschouwen als een 10.

Service
Ivar Moree (Hedel)
13-06-2018
9

Service

Service
H.Humble. (Rosmalen.)
13-06-2018
9

Ik geef geen tienen daarom een negen,ik ben dus goed tevreden.

Service
Hr. Wim Elshout (Haaren)
13-06-2018
9

de mensen van Van Boxtel zijn correct en de afspraken kloppen zoals afgesproken, daarbij zijn ze nog vriendelijk ook.

Verkoop
Maja nedeski (den bosch)
12-06-2018
10

top service

Service
Bert Dooren ('s-Hertogenbosch)
07-06-2018
10

Bij een ongemak staan zij meteen voor je klaar. Goede behandeling aan de afspraken balie.Bij eventueel wachten op de reparatie goed vertoeven in de showroom, leestafel/koffie.Al jaren Toyota rijder, uitermate tevreden.

Service
Ger van Rijn (Boxtel)
07-06-2018
10

Ik ben zeer tevreden over de client vriendelijkheid van de garage. Netjes, op tijd en volgens kosten opgave en als de prijs anders uitvalt word ik daar over gebeld.Een keer moest mijn auto langer in de garage blijven omdat er een inspectie nodig was en er werd mij een leen auto verstrekt, dat vond ik klasse!Dus: goede garage, zeer tevreden!

Verkoop
Henk v. Opstal (Rijen)
06-06-2018
10

Mooie showroom,overzichtelijke opstelling met voldoende gegevens.Vriendelijke verkoper,en op tijd koffie.Leuke onderhandelingen gehad.

Service
Karel Keller (Den Bosch)
06-06-2018
9

Als alles niet correctwas geweest ga ik niet naar hun toe

Verkoop
Dhr. J.H. van Opstal (Kaatsheuvel)
06-06-2018
9

Je wordt netjes te woord gestaan, goede service en klantvriendelijkheid.Mooie en schone showroom, vakkundige verkopers.

Service
Jh willems (S bosch)
01-06-2018
8

Erg tevreden

Service
Casper van Wijngaarden (Goirle)
01-06-2018
9

Goede service en kennis van zaken

Service
Hessels (‘s-Hertogenbosch)
28-05-2018
7

Aangegeven en besproken problematieken zijn opgelost. Kijken in de toekomst of ze niet terug keren. Als er lessen zijn geleerd zal het cijfer kunnen gaan stijgen. Blijf idd vooral communiceren ??

Service
Toon Boomaars (Dongen )
24-05-2018
9

Omdat ik tevreden ben

Service
J.c.sars (Rosmalen)
24-05-2018
10

De series is er altijd goed

Service
M van Esch
24-05-2018
9

Vriendelijk en goede service. Altijd. Al die jaren dat we er komen.

Verkoop
louis Schoenmakers (Tilburg)
23-05-2018
10

Zeer netjes geholpen

Service
Dhr. C.P.F. van Aalst ('s-Hertogenbosch)
23-05-2018
9

Hoewel nog maar sinds kort klant ben ik verrast van de professionaliteit van de organisatie, de gemakkelijke bereikbaarheid, de correcte afhandeling en de correcte en goede toelichting.

Service
Ton Briaire (Rosmalen)
16-05-2018
10

Goede service, vakbekwaam, gastvrij en geen overdreven gedoe.

Service
jan spijkers (den bosch)
16-05-2018
9

vriendelijkheid goed behandeld worden je kan altijd vragen stellen nemen de tijd voor je

Verkoop
W.G. Sneep (Vught)
16-05-2018
10

Prima dealer, levert goede service en komt afspraken punctueel na. Prettige medewerkers.

Service
M van Uijtert (boxtel)
16-05-2018
10

Ik word eraltijd netjes geholpen.

Service
jure
16-05-2018
10

om dat ik tevreden bnen

Service
Michaël Kleywegt (Rosmalen)
15-05-2018
10

Altijd fijne service en goed kwaliteit, erg prettig elke keer weer.

Service
wim van bruggen (vught)
14-05-2018
8

de uitstraling van het totale bedrijf geeft een solide en aangename indruk.

Service
harrie keijzers (rosmalen)
14-05-2018
10

priema garage

Service
Frans de voigt
08-05-2018
9

Moderne garage , showroom en receptie. Deskundige monteurs en vriendelijk personeel. Prijzen vooraf bekend. Vervangend vervoer , eventueel een fiets. Auto is zelfs afgespoeld bij een basis beurt.

Verkoop
Mevrouw M. van Gerven (Rosmalen)
04-05-2018
9

Medewerkers zijn klantvriendelijk en duidelijk. Aflevering was super georganiseerd.

Service
b.m.mittendorff (den bosch)
02-05-2018
3

ik had vandaag al een telefoontje verwacht over de stand van zaken . niet dus !

Verkoop
I. Verweij (Drunen)
02-05-2018
10

Prima service en eerlijkheid van de verkoper

Service
Jack thielen (S hertogenbosch)
02-05-2018
10

Zeer netjes geholpen door verkoper zonder op te dringen bij verkoop

Service
Ruud Gubbens (Rosmalen)
02-05-2018
9

Alles is altijd prima in orde. Personeel is vriendelijk en bekwaam.

Verkoop
j van den broek (Vlijmen)
02-05-2018
10

Heel goed geholpen.

Service
mevr van Heeswijk
01-05-2018
9

goed

Service
J. de Bever (Rosmalen)
01-05-2018
9

Zeer tevreden over zowel de mensen van de werkplaats als die achter de receptie. Alleen zeer vervelende fietsen, zeker voor oudere mensen.

Service
Peter Debruijn
01-05-2018
10

Ik wordt er goed en eerlijk behandeld. Het is wel aan de dure kant.

Service
Wim Konz (Den Bosch)
26-04-2018
9

vakkundige behandeling

Service
A. v.d. Donck
26-04-2018
10

Mijn laatste bezoek aan de garage was zeer positief. Airco was kapot en werd gratis gemaakt. Er werd eerlijk gezegd dat ze het vorige garage bezoek zelf iets fout hadden gedaan.

Service
H. van der Schoot (Liempde)
25-04-2018
9

Deskundig vriendelijk personeel

Service
Marcel Staps (Rosmalen)
25-04-2018
10

Altijd goede service, klantgericht, vriendelijk en professioneel personeel

Service
Alie Jurgens
19-04-2018
10

Prima bedrijf. Keurige behandeling. Geen opmerkingen.

Service
Dhr. J.Verburg (Zaltbommel)
19-04-2018
8

uiterst klantvriendelijk, komen hun afspraken na en overleggen vooraf indien noodzakelijk.

Service
Niels van Alebeek (Sint-Michielsgestel)
18-04-2018
8

Altijd naar tevredenheid geholpen

Service
ton wakelkamp (s-pHertogenbosch)
18-04-2018
10

goed toeven bij van boxtel Misschien auto lenen handiger als fiets?

Service
Mevr. Grove (S'Hertogenbosch.)
18-04-2018
8

Ik ben er over te spreken ,hoe ze je te woord staan. Toppy!!

Verkoop
Ruud Houdijk (DenBosch)
13-04-2018
10

Bij het zoeken naar een nieuwe auto kwam ik bij deze dealer terecht. De nieuwe CHR stond al op het favoriete lijstje.De klantvriendelijke benadering en advies en hulp bij de keuze van de Adviseur waren zeker doorslag gevend voor de aankoop.Los van de fantastische auto, wil ik toch zeker de presentatie, afhandeling, persoonlijke benadering en after sales van de adviseur benoemen.De leuke spectaculaire aflevering. En de Kika beer als presentje. Daar hou ik van, een Bedrijf dat zo'n goed doel steunt. Echt top.Ik ben zeer tevreden en zeker een aanrader om een bezoek te brengen.

Service
S.Peelen
12-04-2018
7

Vorige toelichting

Service
Roel van der Poort
12-04-2018
7

Toyota auto's zijn fantastisch, hartstikke degelijk. Ik heb geen autokennis, maar ik heb de indruk dat alles goed wordt gedaan. Bij bijzondere verzoeken reageert de receptie zeer 'neutraal', terwijl in de praktijk er wel degelijk schuifmogelijkheden zijn. De praktijd is wel supersnel.

Service
Iwona Gierusz
09-04-2018
9

Goede contact met klanten, ik kom zeker volgende jaar terug .

Service
Peter (Waspik)
05-04-2018
10

Alle medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, en de geleverde kwaliteit van de reparaties zijn altijd 100%

Service
Verhoeven (Den bosch)
04-04-2018
10

Al jaren een prettig ervaring mee.

Service
De heer H.C. Smits (Sint Michielsgestel)
29-03-2018
10

Omdat ik altijd keurig netjes en vakkundig geholpen word. Al mijn problemen worden keurig verholpen, en mijn problemen worden serieus genomen.De koffie staat altijd klaar, met krantje erbij. heerlijk toch.

Service
Fred Sieverts ('s Hertogenbosch)
28-03-2018
10

goede service

Service
Toos Leenheers (`s-Hertogenbosch)
28-03-2018
10

Sinds 1975 klant van Jos van Boxtel, altijd correct en eerlijk behandelt.

Verkoop
DJW Jonkman (Woerden)
28-03-2018
10

Vriendelijke mensen goede servive

Service
Aj van Wanrooij (Rosmalen)
28-03-2018
7

Veel te jonge verkoper voor een vaste klant

Service
Kees Ruigrok ('s-Hertogenbosch)
28-03-2018
10

Kundig en zeer betrouwbaar

Service
C.A. Van Ooijen (Boxtel)
28-03-2018
10

Top bedrijf, komen hun afspraken na, je weet altijd waar je aan toe bent.

Service
'Jan Seegers' (Zaltbommel)
22-03-2018
10

Afspraak Beurt! Even uitstel I.V.B Ziekenhuis, geen probleem ,Dan 09-03 'sMorgens 0800u Oke'

Service
Leo Salfischberger (Rosmalen)
21-03-2018
10

Altijd prettig binnen komen, ook al kom je alleen maar even kijken.

Service
bert van leur (lienden)
21-03-2018
10

totaal niets te klagen,rij al 6 jaar zonder een probleem.ben verhuisd maar deze garage blijf ik graag.

Service
A. Van Heesch (Kaatsheuvel)
21-03-2018
9

Komen er al jaren. Vriendelijk personeel en goede service

Service
Helga Hagen (Drunen)
15-03-2018
9

ik ben erg tevreden

Service
Paul Maas ('s-HERTOGENBOSCH)
14-03-2018
9

service en kunde zijn altijd top

Service
Mevrouw Elsie Booster Brinkhorst ('S hertogenbosch)
14-03-2018
10

Het is zeker "geen straf" om naar de garage te gaan . Het is er plezierig en de vakmanschap komt zeer plezierig over , daarom geef ik een tien ,, voor mij kan het niet beter .

Service
M. van de Riet
14-03-2018
10

Fantastische service, vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg en mijn auto kwam tip top in orde en blinkend terug. Enorm tevreden!

Service
Mw. Vermeulen
14-03-2018
9

Ik ben ern zeer tevreden klant en wordt altijd correct geholpen. Men houdt zich ook aan de afspraken die gemaakt zijn.

Service
R.J.M. Wessels ('s-Hertogenbosch)
09-03-2018
10

Zeer goede service, deskundig, transparant.

Service
Els Pannekoek (Zaltbommel)
07-03-2018
10

Betrouwbare garage,en..... erg aardig,en vakkundig.

Service
Bert Geerings (Den Bosch)
28-02-2018
9

Prima service, vriendelijk personeel

Service
Bert Meeusen (‘s-Hertogenbosch)
22-02-2018
9

Voor de zoveelste keer de auto na gepland onderhoud opgehaald.En alles weer tip top in orde.Weer klaar voor 1 jaar zorgeloos rijden!

Service
Mw. Steenbeek (Zaltbommel)
21-02-2018
10

Vriendelijke medewerkers, goede service, afspraken worden correct nagekomen. Geen verrassingen. Echt heel fijn

Service
Carel Ketelaars
21-02-2018
10

zeer betrouwbaar en klantvriendelijk

Service
Paul coset (Kerkdriel)
20-02-2018
9

Keurig en net bedrijf. Kom er al 39 jaar

Service
Marja van Geene van Well (s Hertogenbosch.)
14-02-2018
10

Ben zeer tevreden,

Service
A. de Voigt ('s-Hertogenbosch)
08-02-2018
10

De medewerkers zijn zeer vakkundig en vriendelijk. De uitstraling van het gebouw en omgeving is zeer netjes.

Service
L. v. Lokven (Rosmalen)
08-02-2018
9

Komt afspraken na geeft een goede omschrijving wat er aan mijn auto moet gebeuren.

Service
J. Brouwers (Den Bosch)
07-02-2018
9

Vakbekwame, prettige mensen. Voorkomend en beleefd. Staan altijd voor je klaar!

Service
F Both (S-Bosch)
07-02-2018
9

Goed verzorgd en geregeld

Service
Theo Vorstenbosch (Cromvoirt)
29-01-2018
8

Een prima garage, met een vriendelijke en to the point contact met de receptie, behulpzame en vakkundige medewerkers van de werkplaats. Vakkundige adviezen en reparaties. Prima service en aflevering.

Service
g. veldhuis (zaltbommel)
24-01-2018
10

goede serves en goede behandeling

Service
Dhr Ton Ackermans (Den Bosch)
17-01-2018
10

het is mijn vertrouwde garagebedrijf

Service
Anoniem
10-01-2018
4

Grote beurt Prius erg duur plus dat ik tijdens de controle word gebeld met allerlei extra bijkomende kosten!

Service
Dhr. Gml de. Kort (Best )
03-01-2018
10

Goede service en klantvriendelijke mensen Goede communicatie optrend beurt en garantie werkzaam heden

Service
Anoniem
02-01-2018
9

Vriendelijk en klant gericht

Service
F.j.mulder (Den bosch)
28-12-2017
9

Dit is mijn waardering

Service
Trijnie Kieffer (Hedel)
28-12-2017
10

Omdat ik tevreden ben

Service
Anoniem
27-12-2017
10

Klantvriendelijk en uitstekende service.

Service
eli beerens ('s-Hertogenbosch)
27-12-2017
9

Geen 10 omdat ik tijdens het wachten niet wist hoe lang dat (ongeveer) zou duren.

Service
chris en mien van der pol (sint michielsgestel)
22-12-2017
10

alles wordt vooraf besproken kunnen blijven wachten als we dat willen krantje kopje koffie erbij als je wil nog een stukje fruit en dat al 16 jaar met de huidigen auto al 11 jaar en nog nooit iets meegemaakt dat ze je iets aan willen smeren wij zijn zeer tevredn eerlijk en behulpzaam

Service
Dhr. G.J.J de Weerd
20-12-2017
8

Ik heb deze vragen al eerder beantwoordHet is een top bedrijf

Service
Mevr. W. Van Dinther (‘S-Hertogenbosch)
20-12-2017
8

Klantvriendelijk; men luistert zorgvuldig en komt afspraken na.

Service
Anoniem
14-12-2017
10

Zo lang het bedrijf *** boxtel in den Bosch bestaat ben ik er al klant en dat zegt m.i. genoeg.

Service
Ger van Rijn (Boxtel)
13-12-2017
10

Ik ben erg tevreden over de client vriendelijke houding van de medewerkers, en over het werk wat volgens afspraak wordt uitgevoerd. Daarnaast is de receptie en wacht ruimte erg prettig.

Service
Paul Drion (Vught)
13-12-2017
10

Personeel is vakkundig, vriendelijk en klantgericht. Het bedrijf oogt zeer professioneel, afspraken worden nagekomen.

Verkoop
Anoniem
13-12-2017
9

Very very friendly staff, Detailed information, Fast service

Service
Grottendieck (Den Bosch)
13-12-2017
10

Alles volgens afspraak en schoon afgeleverd

Service
Anoniem
13-12-2017
8

ik vind het een prettige zaak met vriendelijke mensen en goede service

Service
Dhr. van Hemert ('s-Hertogenbosch)
13-12-2017
9

Kom hier al vele jaren en het is nog altijd goed.

Service
Anoniem
07-12-2017
10

Uitstekende service door deskundige, altijd correcte en vriendelijke medewerkers. Meedenkend en oplossing gericht wanneer er een onverwachte situatie optreedt. (vervangend vervoer, e.d.)

Verkoop
Familie Valk (Culemborg)
06-12-2017
9

Goede Service over vele jaren ook toen ik nog Mitsubishi reed.Nu >12 jaar ervaring met Jos van Boxtel naar volle tevredenheid.

Service
CJHF Jansen
06-12-2017
9

Ben pas een paar jaar klant van Van Boxtel, maar vind het een voortreffelijke zaak. De werkplaats en het personeel zijn zeer goed.

Service
dhr. Frans van Wijnen (dhr. F. van Wijnen)
22-11-2017
10

Uitstekende Service die het ultieme heel dicht benaderd.

Service
Anoniem
22-11-2017
6

Werkplaats slordig en planning behandeltijd erg onnauwkeurig. Irritant zijn de aanbevelingen voor extra preventieve handelingen waardoor de "vaste" prijs van een onderhoudsbeurt zomaar kan verdubbelen.

Service
Anoniem
22-11-2017
9

Vriendelijke en behulpzame behandeling van de klanten, efficiënte en transparante aanpak van problemen, nette showroom en ordentelijke werkplaats, kwaliteit van wagenpark en reparaties !

Service
Anoniem
15-11-2017
10

goede service hadden zelfs het bedrag van een eerdere apk verrekend(was ik totaal vergeten) toppie

Service
Anoniem
03-11-2017
8

Prettig bedrijf

Service
Anoniem
01-11-2017
9

Ik wordt vriendelijk en goed geholpen

Service
R Beaard ('s-Hertogenbosch)
01-11-2017
10

automerk is een klasse merk, met auto's die grootse kwaliteit, rijvaardigheid en comfort bieden - auto's hebben langdurig geen echte onkosten dan de onderhoudskosten - een Toyota is een degelijke auto waarin met plezier kan worden gereden en waarmee je mag worden gezien.

Service
Anoniem
25-10-2017
10

Super vriendelijk, goed meedenken en goede service

Service
Anoniem
25-10-2017
9

wij hebben al jaren onze voertuigen( aygo en prius) bij van boxtel in onderhoud en zijn zeer tevreden over deze 'relatie'.

Service
Anoniem
25-10-2017
10

Perfecte garage uitstekende hulp prima van dienst aardig en alles netjes en duidelijk uitgelegd

Service
bep schapendonk (udenhout)
23-10-2017
9

omdat wij goed tevreden zijn en het bedrijf klantgericht is

Service
Anoniem
18-10-2017
10

waarom niet

Service
michel van zuijlen (rosmalen)
18-10-2017
10

uit ervaring

Service
Elst (Rosmalen)
18-10-2017
9

Prima service. Duidelijk

Verkoop
Sjef de Veer (`s-Hertogenbosch)
13-10-2017
10

Ben er zeer vriendelijk ontvangen en had niet het gevoel dan mij iets opgedrongen werd, mijn eerste indruk is zeer positief.

Service
RvK (Den Bosch)
12-10-2017
10

Geweldige service altijd, Uiterst correct en netjes.

Service
Alex Schoemacher (Rosmalen )
11-10-2017
8

Snelle afhandeling en klantvriendelijk

Service
mevr.w.leenaerts-hurkens ('s Hertogenbosch)
11-10-2017
9

Van te voren eerlijk overleg over de uit te voeren werkzaamheden.Onderhoud is goed.Auto voelt safe .Personeel vriendelijk en netjes.Ik heb niets te klagen.Ik hoop dat Jos van Boxtel nog lang mijn garage blijft.

Service
mevr van H. (Asten)
11-10-2017
9

Erg tevreden over de service beurt en de persoonlijke benadering en het overleg.Van te voren is duidelijk gezegd hoelang het duurde en de ruimte om te wachten is prettig een erg goede service.Auto kreeg ik keurig gewassen en met een checklist mee wat er gedaan is.Alleen maar lof hierover! Met vriendelijke groet,L.van H.

Service
Anoniem
11-10-2017
8

Een prettig bedrijf, goede afspraken maken, helder inzicht in kosten.Prettige ruimte om te wachten. Steeds sneller klaar dan aangegeven vooraf.

Service
Anoniem
06-10-2017
10

Vakkundige monteurs staan voor je klaar en doen hun best om je tevreden te stellen. De wachtruimte is aangenaam inclusief de koffie.

Service
Dhr. P. Heijmans (Waspik)
04-10-2017
10

Zeer deskundig en vriendelijk personeel.

Service
M.Lemmens (Vught)
04-10-2017
9

Deskundig, beleefd, vriendelijk, denken met de klant mee.

Service
Alex swarte (S,hertogenbosch)
02-10-2017
9

Omdat ik zeer tevreden ben over hoe zij met de mensen omgaan

Verkoop
Anoniem
27-09-2017
8

De eerste indruk van de vestinging Den Bosch was al positief.

Verkoop
Anoniem
26-09-2017
10

correct, plezierige contacten, constructieve onderhandelingen

Service
Anoniem
21-09-2017
10

Snelheid, service, kwaliteit van onderhoud

Verkoop
Anoniem
20-09-2017
9

Zeer tevreden met de aankoop van mijn C-HR, netjes geholpen door Wouter.

Verkoop
Anoniem
20-09-2017
10

Goed uitstekend bedrijf met vriendelijke personeel die je netjes te woord staan en tot de top alles netjes regelen

Verkoop
Anoniem
15-09-2017
9

perfecte service

Service
DHR L van Gulik (Cromvoirt)
14-09-2017
8

omdat het in het verleden nogal eens mis ging maar nu maar weer geprobeerd en afwachten of het nu wel goed gaat.

Service
Anoniem
13-09-2017
9

Heel goede service. De klant is hier nog echt koning.

Service
Anoniem
13-09-2017
4

De kosten staan niet in verhouding met het geleverde werk.De klant niet op kosten jagen , hoe klein het bedrag ook is.Auto is na de beurt niet schoon afgeleverd.

Service
A. de Ruiter (Den Bosch)
13-09-2017
10

Pro-actief problemen opgelost, positief verrast, vriendelijke mensen, afspraak is afspraak

Service
Anoniem
06-09-2017
9

correcte behandeling en uitleg m.b.t. onderhoud

Service
M. V Hoof (Rosmalen)
06-09-2017
9

Goede service en duidelijke afspraken die na gekomen worden

Service
Anoniem
06-09-2017
10

Prima service. Nooit wat te klagen gehad.

Service
Anoniem
04-09-2017
9

goede communicatie

Service
Joke de Wijs Heijman (Drunen)
31-08-2017
10

goede garage klantvriendelijk goede service mooie showroom

Service
E. Kuenen ('s-Hertogenbosch)
30-08-2017
10

Goede service, altijd vriendelijk en behulpzaam. Nooit problemen ondervonden, alles gewoon goed.

Verkoop
Anoniem
30-08-2017
9

Snelle en vlotte afhandeling

Service
Goof Nijhof (Zaltbommel)
30-08-2017
9

Ja omdat de balie medewerkster ons inziens een 9 verdiende, omdat het PC systeem niet tijdig de data had aangegeven van service tijd, maar later geen probleem maakte om de service pas te vervangen. De monteur krijgt een 10 omdat die prima werk heeft geleverd en als extra service de meegebrachte wieldoppen bevestigd heeft en de auto netjes heeft gewassen.

Verkoop
Anoniem
28-08-2017
10

Enthousiaste mensen die goed werk leveren.

Service
Jose de Gans (Rosmalen)
28-08-2017
9

omdat degene achter de balie niet zo goed kon luisteren en ik had het hem al2 keer verteld en ik had het ook nog verteld aan degene die mij naar huis bracht.

Service
Anoniem
23-08-2017
10

Vriendelijke en correcte service, geen verassingen qua kosten maar duidelijke info en goed overleg als er extra kosten gemaakt dienen te worden.

Service
G van Esch (Vught )
23-08-2017
8

Ze zijn flexibel en komen hun woord na

Service
M van Ujitert ( BOXTEL)
21-08-2017
10

Ik ben uitstekend geholpen.

Service
Familie van Schaijk (Rosmalen)
21-08-2017
8

keurige mensen en een mooi gebouw.

Verkoop
Wim Jonker ('s-Hertogenbosch)
16-08-2017
10

Je wordt er gastvrij ontvangen en voor vragen maken zij altijd tijd. Het personeel kent haar klanten bijzonder goed. Dat maakt dat je klant blijft.

Service
Anoniem
16-08-2017
8

Zo het op mij overkomt werken ze transparant. Ze weten wat belangrijk is voor de veiligheid van de auto en de gezondheid van de bestuurder. Ze lichten dit toe als ook de kosten ervan worden meteen telefonisch met je doorgenomen als in de keuring blijkt wat er nodig is. Je hebt echt het gevoel dat ze je auto doorzien, ze gaan netjes om met de bestuurder van de auto door goede voorlichting en ruimte bieden voor overleg waarna een goede keuze door de bestuurder kan worden gemaakt. Ik ben heel tevreden.

Service
Jan van der Meer (Vught)
16-08-2017
10

Tweede keer dat gebruik werd gemaakt van de service van Van Boxtel. Wederom correct, snel en adequaat behandeld en gehandeld. Service laat niets te wensen over en alles werd binnen de gemaakte afspraken zeer correct uitgevoerd.

Service
Ad van der Sanden (Sprang-Capelle)
16-08-2017
6

De kleine beurt heeft de hele dag (van 8.00-17.00 uur )geduurd,gewoon belachelijk !Ook was men de fietsendrager vergeten te monteren en het autowassen zag er echt niet uit.Daarom heeft men na mijn klacht de factuur aangepast,dat is dan wel netjes

Service
WPMK ('s-Hertogenbosch)
16-08-2017
8

Goede en correcte Dealer/Garage.Niks mis mee.

Service
mevr Annie van LIeshout (Liempde)
10-08-2017
10

te vrede

Verkoop
De heer van Bommel (BRAKEL )
09-08-2017
10

Super goed geholpen en goed advies

Service
Anoniem
02-08-2017
8

Goede garage, vriendelijke mensen, deskundige werknemers

Service
ad jansen (tilburg)
28-07-2017
10

goede service correcte afspraken

Verkoop
Anoniem
27-07-2017
10

Deskundigheid, klantvriendelijkheid en service

Service
W Mijdam (Rosmalen)
26-07-2017
10

Laatste keer goed en netjes geholpen. Kreeg daarna pech op de weg auto opgehaald door v Boxtel. Vervangend vervoer geregeld. Na het repareren van eigen auto geen extra kosten gehad super. Echt aan te raden bij mijn vrienden en de rest. Ga zo door gr Wes

Service
Rien van Rixtel (s`-Hertogenbosch)
25-07-2017
9

Goede service en klant vriendelijk

Service
Anoniem
24-07-2017
8

Goede en vriendelijke service

Service
Anoniem
24-07-2017