Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

950 commentaren van in totaal 952 beoordelingen
Service
Rob van Kaam (Den Bosch)
17/10/2018
10

Wij zijn klant sinds 1986, altijd perfect geholpen.

Service
Tony Janssen (Zaltbommel)
17/10/2018
8

De firma is een geoliede machine, de formulieren en de beurten zijn compleet uitgewerkt zodat fouten nagenoeg niet mogelijk zijn.

Service
Bert Lamboo (Vught)
11/10/2018
10

Jos v. Boxtel 's-Hertogenbosch ervaar ik als een garage waar prima vakmensen werken die klantvriendelijk en accuraat aan mijn auto werken. Er is voor mij geen enkele reden om voor een auto naar een ander bedrijf te gaan.

Service
Dhr. H. van Eijck (Den Bosch)
11/10/2018
9

Ik ben tevreden met de wijze waarop de werkzaamheden zijn verricht en de wijze waarop als klant wordt behandeld.

Service
Mevr. Nilhamn
11/10/2018
10

Garage had afleesfouten gedaan maar heeft dit zonder discussie toegegeven en alle bijhorende (onnodige extra) kosten op zich genomen. Alles was in gang gezet om alles weer op orde te maken. Ik hoofde niets te zeggen. Top service van de receptioniste! Snel, professioneel en vriendelijk.

Service
Leo Salfischberger (Rosmalen)
05/10/2018
10

Zeer goede garage met uitermate vriendelijk personeel. Alle gemaakte afspraken goed nagekomen. Kom daarom ook al meer dan 45 jaar bij jullie terug als een zeer tevreden klant.

Service
Marianne Vennema (Rumpt)
05/10/2018
10

perfecte service en klantvriendelijkheid.

Service
Mw. Grefkens (Den Bosch)
05/10/2018
9

Erg vriendelijke en kundige medewerkers, goede service!

Service
Maarten Kolster
02/10/2018
8

Al jarenlang heb ik geen storende elementen ervaren.

Service
Ismahane Ben Smail (Den Bosch)
26/09/2018
10

Zeer goede service en top klantvriendelijkheid.

Service
Peter Bunnik (Rosmalen)
26/09/2018
8

Eerder al gemeld.

Service
Peter Timmers (Vught)
26/09/2018
9

Zeer goede ervaring.

Verkoop
Remco Creemers (Eindhoven)
26/09/2018
9

Deze dealer geeft je het gevoel dat je ook echt "klant" bent!

Service
Tiny van Dulmen ('s Hertogenbosch)
26/09/2018
10

Geen aan- opmerkingen; alles okay.

Service
Wma van steen (Den bosch )
26/09/2018
9

Fijne medewerkers, prettige sfeer.

Service
wagm schapendonk (udenhout)
24/09/2018
9

We vinden het een prettig bedrijf, waar de klant zich erg tevreden voelt.

Service
R de Leijer (Den Bosch)
19/09/2018
9

Een prima garage die mij als klant perfect heeft geholpen, ik zal er zeker nog jaren klant blijven.

Service
v. Vliet
19/09/2018
8

Auto niet goed gewassen . Wachttijd liep uit. Even melden.

Service
Geert van Kuijlenborg (Zaltbommel)
13/09/2018
10

Nogmaals het bedrijf is goed bereikbaar en personeel is netjes en vriendelijk, en kennis van zaken.

Service
Jan Brouwers (Den Bosxh)
13/09/2018
9

Vakbekwaam, service vriendelijk.

Service
Familie Valk (Culemborg)
06/09/2018
9

Bij *** zijn wij al jaren klant. Eerst met Mitsubishi en sinds 7 jaar met Toyota.Zijn zeer tevreden met de verleende service en verdere prettige kontakten met personeel in verkoop en werkplaats.

Service
M. van Uden (Rosmalen)
06/09/2018
7

vond deze keer de klantvriendelijkheid niet zo goed, ben beter gewend van ze en er is niet gecommuniceerd over de soort van onderhoudsbeurt er zijn namelijk 3 mogelijkheden en daar is niets over gezegd

Service
Rob (Den Bosch)
06/09/2018
10

Fijne service. Alles volgens afspraak. Goede communicatie.

Verkoop
Cees Sliphorst (s'Hertogenbosch )
05/09/2018
10

Top dealer. Alle medewerkers stralen kwaliteit uit.

Service
Mark (DEN BOSCH)
05/09/2018
10

Service, kunde en klantgericht!

Service
Mevr. Van Dinther (‘s-Hertogenbosch)
05/09/2018
8

Altijd vriendelijk, goede service en snelle repataties en onderhoud

Service
N.verhoeven (Den Bosch)
05/09/2018
10

Accuraat en vriendelijk en de inrichting voor de klanten is prima.

Service
H. Zeckendorf ('s-Hertogenbosch)
31/08/2018
10

Hoewel ik op een bedrag van ongeveer EURO 250 had gerekend en ik tenslotte EURO 450 moest betalen geef ik toch een10 als eindcijfer. Met de aantekening dat ik bij de volgende kleine beurt de extra werkzaamheden achterwege laat omdatik verwacht nooit meer dan 2000 km /jaar af te leggen.

Service
Joop van der heijden (s Hertogenbosch)
31/08/2018
9

klantvriendelijkheid

Service
Jose de Gans-van Nuland (Rosmalen)
31/08/2018
10

de juiste mensen op de juiste plaats

Service
dhr.H.v.d.Heuvel (Sint Michielsgestel)
29/08/2018
9

attente behandeling, vertrouwde uitstraling, vakmanschap, promte nakoming van afspraak

Verkoop
Leo van Deelen ('s-Hertogenbosch)
29/08/2018
8

Men is duidelijk

Service
P. Doorn (Rosmalen)
29/08/2018
10

Al 13 jaar klant en altijd goede ervaringen.

Service
Paul Maas ('s-Hertogenbosch)
29/08/2018
10

ben al sinds 1978 bij deze garage c.q. dealer en altijd top !!

Service
Bert (Rosmalen)
23/08/2018
9

Vriendelijk en vakbekwaam personeelSnelle afhandeling

Service
Mevr. van Grinsven (Veghel)
23/08/2018
9

uitstekende service, goede communicatie, fijne wachtruimte en gratis fiets tijdens de wachttijd, top!

Service
F. van Wijnen (Hedel)
22/08/2018
10

Over de dealer zeer tevreden over Toyota zelf minder snelle vervanging van koppellings platen bij mijn automaat overweeg om bij aanschaf nieuwe auto om op een ander merk over te gaan

Service
Karel Bossong ('s-Hertogenbosch)
22/08/2018
9

correcte service

Service
Toon van Hoek (Den Bosch)
15/08/2018
10

Prima services en heel goed werk

Service
Rien van Rixtel (s,Hertogenbosch)
13/08/2018
10

Goede service van te voren prijs opgave en auto wordt goed schoon gemaakt

Service
Appels L.J.M. (Den Bosch)
10/08/2018
9

zoals gezegd, geen enkel negatief punt, alleen dat mijn Toyota versus een zeer stugge vering heeft op dit moment. Monteur is meegereden, maar geen oplossing gegeven.

Service
L. Strijbos (Rosmalen)
08/08/2018
8

we zijn al jarenlang klant bij van Boxtel dat zegt denk ik genoeg.

Service
Dhr van Zetten (Vught)
01/08/2018
10

Zeer tevreden over afspraken en prijzen welke altijd worden nageleefd.Zeer goede service.Altijd duidelijke prijs afspraken vooraf , die ook nagekomen worden.

Service
Joop van Wissen (Den Bosch)
01/08/2018
9

Dit bedrijf is zeer duidelijk wat er aan je auto gaat gebeuren het kost een paar stuivers maar dan rijd je zorgeloos ,tot de volgende onderhoudsbeurt.

Service
Margot de Goeij ('s-Hertogenbosch)
01/08/2018
10

Ik ben zeer tevreden

Service
Mevr. Bijvelds (Rosmalen)
01/08/2018
10

Perfecte service.Klant is koning!

Service
W. Kersten ('s-Hertogenbosch)
01/08/2018
9

Goede en nette Garage/Dealer.

Service
Wil Teunissen (Beuningen)
01/08/2018
9

Duidelijke afspraken en goede diagnose van de staat van de auto en de noodzakelijke reparaties alsmede de duidelijk prijsopgave en uitleg omtrent die (extra) noodzakelijke reparaties geven een duidelijke verwachting weer en geeft de klant de mogelijkheid om in overleg te bepalen wat wel en niet echt noodzakelijk is.

Service
Guus Bekooy (Boxtel)
25/07/2018
8

Mijn Toyota Priussen worden al meer dan 10 jaar door Jos van Boxtel Den Bosch onderhouden. Dat gebeurt altijd prima. De vakmensen van de werkplaats signaleren vaak zélf extra aandachtspunten en communiceren daarover correct.

Service
Chris Korsten (Rosmalen)
24/07/2018
10

Enthousiaste ,vriendelijke,behulpzame mensen,met hart voor het werk.

Service
jan (zaltbommel)
24/07/2018
9

ben zeer te vrede, maar we moeten scherp blijven toch?

Service
Mevr.S.Buurke ('s-Hertogenbosch)
24/07/2018
9

Altijd prima en vakkundig geholpen en een schone auto teruggekregen

Verkoop
Dhr. D. van Leeuwen (Kerkdriel)
23/07/2018
9

Vanaf binnenkomst showroom tot aan het afleveren van de auto zijn wij op een zeer aangename manier geholpen en op de hoogte gehouden.

Service
Cor (Hedel)
18/07/2018
10

Mijn dealer doet wat ie zegt, vooraf prijsopgave bij en reguliere beurt, neemt contact op als er iets extra´s vervangen moet worden, receptie: vriendelijk en verstand van zaken.

Service
E.T.G. Brands-Jacobs. ('s-Hertogenbosch.)
18/07/2018
10

Naar tevredenheid vlot een afspraak kunnen maken. Na aflevering van de auto netjes thuisgebracht, en weer opgehaald om de gewaste auto terug te halen.

Service
Henk van Rooijen ('s-Hertogenbosch)
18/07/2018
9

goede service, snelle afhandeling en zeer klantvriendelijk

Service
dhr van berkel (tilburg)
12/07/2018
10

omdat ik er niets op heb aan te merken

Service
Dhr. Cor de Klerk (Rosmalen)
11/07/2018
9

Vriendelijke ontvangst, duidelijke prijsopgave, goede uitleg werkzaamheden

Service
Dhr. J. Glaudemans (‘s-Hertogenbosch.)
11/07/2018
10

Correcte service en afhandeling van het onderhoud aan onze auto.

Verkoop
Dhr. M. Traa
11/07/2018
9

Aflevering verliep niet vlekkeloos. Service pakket zat niet in de nieuwe auto.

Verkoop
john
11/07/2018
7

ik beoordeel het met een 7 had hoger kunnen zijn

Verkoop
Hanzie
10/07/2018
10

Prima garage, de medewerkers doen wat ze beloven. Men denkt mee met de klant. Geen enkele klacht over dit bedrijf, ik raad een relatie aan!

Verkoop
Nico van Lieshout (Helvoirt)
10/07/2018
9

Klantvriendelijk, correct, duidelijk

Service
Dhr. C.Vlassak. (Esch)
09/07/2018
9

Klantvriendelijk en netjes alles afgewerkt, volgens afspraak.

Service
Elios
09/07/2018
8

Vanaf het eerste moment tot en met het laatste bezoek (15000 km beurt) gaat alles prettig en professioneel

Service
M.van den Bogaard ('s-Hertogenbosch)
09/07/2018
10

Personeel is erg vriendelijk en bekwaam, je wordt op een prettige manier geholpen en de uitleg is duidelijk.Ik ben zeer tevreden

Service
Mw A. Koning ('s Hertogenbosch)
28/06/2018
10

service is uitstekend;onderhoud goed geregeld en uitgevoerd

Service
J van Bommel (Zaltbommel )
27/06/2018
10

Ze hebben het goed voor elkaar

Service
Jan de Groot (s'-Hertogenbosch)
25/06/2018
10

Door al uw personeel vriendelijk en deskundig behandeld.Ik kwam al bij v.Boxtel toen zij nog in Berlicum gehuisvest waren.Ik heb altijd Toyota gereden.Na de laatste controle wilde ik contant betalen, dit was niet mogelijk, de nota was niet gereed.Omdat ik gewent ben direct te betalen viel mij dat tegen.( ik hou van boter bij de vis ).

Verkoop
Corné van Gorp (Terheijden)
20/06/2018
9

Zeer goed zaken gedaan, en correct behandeld !

Service
Els Vermeulen (‘S-Hertogenbosch)
20/06/2018
8

Zoals ik al aangaf ben ik zeer tevreden over de benadering, de service en, voor zo ver ik het beoordelen kan, het onderhoud. De nota viel mij een beetje tegen, want het was het eerste onderhoud, auto is een jaar oud, maar het zal wel aan mij liggen. De service is optimaal, eerst bracht ik mijn auto naar de werkplaats en werd thuis gebracht en weer opgehaald, nu werd mijn auto opgehaald en weer thuis gebracht, dus een pluim is op zijn plaats, overigens om even te moeten wachten in de wachtruimte was nooit een bezaar, het drinken was aanwezig en de stoelen zaten goed. Dus ook dat is goed geregeld.

Service
L. Verdonk (Den Bosch)
20/06/2018
9

Zeer goede, eerlijke en professionele service. Prijs-kwaliteit verhouding erg goed. Vriendelijk personeel (zowel verkoop, receptie en werkplaats). Fijne en betrouwbare dealer.

Service
W. Burgmans (Vught)
20/06/2018
8

alles verloopt correct en vakkennis is aanwezig

Service
H.Humble. (Rosmalen.)
13/06/2018
9

Ik geef geen tienen daarom een negen,ik ben dus goed tevreden.

Service
Hr. Wim Elshout (Haaren)
13/06/2018
9

de mensen van Van Boxtel zijn correct en de afspraken kloppen zoals afgesproken, daarbij zijn ze nog vriendelijk ook.

Service
Ivar Moree (Hedel)
13/06/2018
9

Service

Service
Willem van den Bergh ('s-Hertogenbosch)
13/06/2018
9

de door mij gegeven beoordeling met een 9 kunt u ook beschouwen als een 10.

Verkoop
Maja nedeski (den bosch)
12/06/2018
10

top service

Service
Bert Dooren ('s-Hertogenbosch)
07/06/2018
10

Bij een ongemak staan zij meteen voor je klaar. Goede behandeling aan de afspraken balie.Bij eventueel wachten op de reparatie goed vertoeven in de showroom, leestafel/koffie.Al jaren Toyota rijder, uitermate tevreden.

Service
Ger van Rijn (Boxtel)
07/06/2018
10

Ik ben zeer tevreden over de client vriendelijkheid van de garage. Netjes, op tijd en volgens kosten opgave en als de prijs anders uitvalt word ik daar over gebeld.Een keer moest mijn auto langer in de garage blijven omdat er een inspectie nodig was en er werd mij een leen auto verstrekt, dat vond ik klasse!Dus: goede garage, zeer tevreden!

Verkoop
Dhr. J.H. van Opstal (Kaatsheuvel)
06/06/2018
9

Je wordt netjes te woord gestaan, goede service en klantvriendelijkheid.Mooie en schone showroom, vakkundige verkopers.

Verkoop
Henk v. Opstal (Rijen)
06/06/2018
10

Mooie showroom,overzichtelijke opstelling met voldoende gegevens.Vriendelijke verkoper,en op tijd koffie.Leuke onderhandelingen gehad.

Service
Karel Keller (Den Bosch)
06/06/2018
9

Als alles niet correctwas geweest ga ik niet naar hun toe

Service
Casper van Wijngaarden (Goirle)
01/06/2018
9

Goede service en kennis van zaken

Service
Jh willems (S bosch)
01/06/2018
8

Erg tevreden

Service
Hessels (‘s-Hertogenbosch)
28/05/2018
7

Aangegeven en besproken problematieken zijn opgelost. Kijken in de toekomst of ze niet terug keren. Als er lessen zijn geleerd zal het cijfer kunnen gaan stijgen. Blijf idd vooral communiceren ??

Service
J.c.sars (Rosmalen)
24/05/2018
10

De series is er altijd goed

Service
M van Esch
24/05/2018
9

Vriendelijk en goede service. Altijd. Al die jaren dat we er komen.

Service
Toon Boomaars (Dongen )
24/05/2018
9

Omdat ik tevreden ben

Service
Dhr. C.P.F. van Aalst ('s-Hertogenbosch)
23/05/2018
9

Hoewel nog maar sinds kort klant ben ik verrast van de professionaliteit van de organisatie, de gemakkelijke bereikbaarheid, de correcte afhandeling en de correcte en goede toelichting.

Verkoop
louis Schoenmakers (Tilburg)
23/05/2018
10

Zeer netjes geholpen

Service
jan spijkers (den bosch)
16/05/2018
9

vriendelijkheid goed behandeld worden je kan altijd vragen stellen nemen de tijd voor je

Service
jure
16/05/2018
10

om dat ik tevreden bnen

Service
M van Uijtert (boxtel)
16/05/2018
10

Ik word eraltijd netjes geholpen.

Service
Ton Briaire (Rosmalen)
16/05/2018
10

Goede service, vakbekwaam, gastvrij en geen overdreven gedoe.

Verkoop
W.G. Sneep (Vught)
16/05/2018
10

Prima dealer, levert goede service en komt afspraken punctueel na. Prettige medewerkers.

Service
Michaël Kleywegt (Rosmalen)
15/05/2018
10

Altijd fijne service en goed kwaliteit, erg prettig elke keer weer.

Service
harrie keijzers (rosmalen)
14/05/2018
10

priema garage

Service
wim van bruggen (vught)
14/05/2018
8

de uitstraling van het totale bedrijf geeft een solide en aangename indruk.

Service
Frans de voigt
08/05/2018
9

Moderne garage , showroom en receptie. Deskundige monteurs en vriendelijk personeel. Prijzen vooraf bekend. Vervangend vervoer , eventueel een fiets. Auto is zelfs afgespoeld bij een basis beurt.

Verkoop
Mevrouw M. van Gerven (Rosmalen)
04/05/2018
9

Medewerkers zijn klantvriendelijk en duidelijk. Aflevering was super georganiseerd.

Service
b.m.mittendorff (den bosch)
02/05/2018
3

ik had vandaag al een telefoontje verwacht over de stand van zaken . niet dus !

Verkoop
I. Verweij (Drunen)
02/05/2018
10

Prima service en eerlijkheid van de verkoper

Verkoop
j van den broek (Vlijmen)
02/05/2018
10

Heel goed geholpen.

Service
Jack thielen (S hertogenbosch)
02/05/2018
10

Zeer netjes geholpen door verkoper zonder op te dringen bij verkoop

Service
Ruud Gubbens (Rosmalen)
02/05/2018
9

Alles is altijd prima in orde. Personeel is vriendelijk en bekwaam.

Service
J. de Bever (Rosmalen)
01/05/2018
9

Zeer tevreden over zowel de mensen van de werkplaats als die achter de receptie. Alleen zeer vervelende fietsen, zeker voor oudere mensen.

Service
mevr van Heeswijk
01/05/2018
9

goed

Service
Peter Debruijn
01/05/2018
10

Ik wordt er goed en eerlijk behandeld. Het is wel aan de dure kant.

Service
A. v.d. Donck
26/04/2018
10

Mijn laatste bezoek aan de garage was zeer positief. Airco was kapot en werd gratis gemaakt. Er werd eerlijk gezegd dat ze het vorige garage bezoek zelf iets fout hadden gedaan.

Service
Wim Konz (Den Bosch)
26/04/2018
9

vakkundige behandeling

Service
H. van der Schoot (Liempde)
25/04/2018
9

Deskundig vriendelijk personeel

Service
Marcel Staps (Rosmalen)
25/04/2018
10

Altijd goede service, klantgericht, vriendelijk en professioneel personeel

Service
Alie Jurgens
19/04/2018
10

Prima bedrijf. Keurige behandeling. Geen opmerkingen.

Service
Dhr. J.Verburg (Zaltbommel)
19/04/2018
8

uiterst klantvriendelijk, komen hun afspraken na en overleggen vooraf indien noodzakelijk.

Service
Mevr. Grove (S'Hertogenbosch.)
18/04/2018
8

Ik ben er over te spreken ,hoe ze je te woord staan. Toppy!!

Service
Niels van Alebeek (Sint-Michielsgestel)
18/04/2018
8

Altijd naar tevredenheid geholpen

Service
ton wakelkamp (s-pHertogenbosch)
18/04/2018
10

goed toeven bij van boxtel Misschien auto lenen handiger als fiets?

Verkoop
Ruud Houdijk (DenBosch)
13/04/2018
10

Bij het zoeken naar een nieuwe auto kwam ik bij deze dealer terecht. De nieuwe CHR stond al op het favoriete lijstje.De klantvriendelijke benadering en advies en hulp bij de keuze van de Adviseur waren zeker doorslag gevend voor de aankoop.Los van de fantastische auto, wil ik toch zeker de presentatie, afhandeling, persoonlijke benadering en after sales van de adviseur benoemen.De leuke spectaculaire aflevering. En de Kika beer als presentje. Daar hou ik van, een Bedrijf dat zo'n goed doel steunt. Echt top.Ik ben zeer tevreden en zeker een aanrader om een bezoek te brengen.

Service
Roel van der Poort
12/04/2018
7

Toyota auto's zijn fantastisch, hartstikke degelijk. Ik heb geen autokennis, maar ik heb de indruk dat alles goed wordt gedaan. Bij bijzondere verzoeken reageert de receptie zeer 'neutraal', terwijl in de praktijk er wel degelijk schuifmogelijkheden zijn. De praktijd is wel supersnel.

Service
S.Peelen
12/04/2018
7

Vorige toelichting

Service
Iwona Gierusz
09/04/2018
9

Goede contact met klanten, ik kom zeker volgende jaar terug .

Service
Peter (Waspik)
05/04/2018
10

Alle medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, en de geleverde kwaliteit van de reparaties zijn altijd 100%

Service
Verhoeven (Den bosch)
04/04/2018
10

Al jaren een prettig ervaring mee.

Service
De heer H.C. Smits (Sint Michielsgestel)
29/03/2018
10

Omdat ik altijd keurig netjes en vakkundig geholpen word. Al mijn problemen worden keurig verholpen, en mijn problemen worden serieus genomen.De koffie staat altijd klaar, met krantje erbij. heerlijk toch.

Service
Aj van Wanrooij (Rosmalen)
28/03/2018
7

Veel te jonge verkoper voor een vaste klant

Service
C.A. Van Ooijen (Boxtel)
28/03/2018
10

Top bedrijf, komen hun afspraken na, je weet altijd waar je aan toe bent.

Verkoop
DJW Jonkman (Woerden)
28/03/2018
10

Vriendelijke mensen goede servive

Service
Fred Sieverts ('s Hertogenbosch)
28/03/2018
10

goede service

Service
Kees Ruigrok ('s-Hertogenbosch)
28/03/2018
10

Kundig en zeer betrouwbaar

Service
Toos Leenheers (`s-Hertogenbosch)
28/03/2018
10

Sinds 1975 klant van Jos van Boxtel, altijd correct en eerlijk behandelt.

Service
'Jan Seegers' (Zaltbommel)
22/03/2018
10

Afspraak Beurt! Even uitstel I.V.B Ziekenhuis, geen probleem ,Dan 09-03 'sMorgens 0800u Oke'

Service
A. Van Heesch (Kaatsheuvel)
21/03/2018
9

Komen er al jaren. Vriendelijk personeel en goede service

Service
bert van leur (lienden)
21/03/2018
10

totaal niets te klagen,rij al 6 jaar zonder een probleem.ben verhuisd maar deze garage blijf ik graag.

Service
Leo Salfischberger (Rosmalen)
21/03/2018
10

Altijd prettig binnen komen, ook al kom je alleen maar even kijken.

Service
Helga Hagen (Drunen)
15/03/2018
9

ik ben erg tevreden

Service
M. van de Riet
14/03/2018
10

Fantastische service, vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg en mijn auto kwam tip top in orde en blinkend terug. Enorm tevreden!

Service
Mevrouw Elsie Booster Brinkhorst ('S hertogenbosch)
14/03/2018
10

Het is zeker "geen straf" om naar de garage te gaan . Het is er plezierig en de vakmanschap komt zeer plezierig over , daarom geef ik een tien ,, voor mij kan het niet beter .

Service
Mw. Vermeulen
14/03/2018
9

Ik ben ern zeer tevreden klant en wordt altijd correct geholpen. Men houdt zich ook aan de afspraken die gemaakt zijn.

Service
Paul Maas ('s-HERTOGENBOSCH)
14/03/2018
9

service en kunde zijn altijd top

Service
R.J.M. Wessels ('s-Hertogenbosch)
09/03/2018
10

Zeer goede service, deskundig, transparant.

Service
Els Pannekoek (Zaltbommel)
07/03/2018
10

Betrouwbare garage,en..... erg aardig,en vakkundig.

Service
Bert Geerings (Den Bosch)
28/02/2018
9

Prima service, vriendelijk personeel

Service
Bert Meeusen (‘s-Hertogenbosch)
22/02/2018
9

Voor de zoveelste keer de auto na gepland onderhoud opgehaald.En alles weer tip top in orde.Weer klaar voor 1 jaar zorgeloos rijden!

Service
Carel Ketelaars
21/02/2018
10

zeer betrouwbaar en klantvriendelijk

Service
Mw. Steenbeek (Zaltbommel)
21/02/2018
10

Vriendelijke medewerkers, goede service, afspraken worden correct nagekomen. Geen verrassingen. Echt heel fijn

Service
Paul coset (Kerkdriel)
20/02/2018
9

Keurig en net bedrijf. Kom er al 39 jaar

Service
Marja van Geene van Well (s Hertogenbosch.)
14/02/2018
10

Ben zeer tevreden,

Service
A. de Voigt ('s-Hertogenbosch)
08/02/2018
10

De medewerkers zijn zeer vakkundig en vriendelijk. De uitstraling van het gebouw en omgeving is zeer netjes.

Service
L. v. Lokven (Rosmalen)
08/02/2018
9

Komt afspraken na geeft een goede omschrijving wat er aan mijn auto moet gebeuren.

Service
F Both (S-Bosch)
07/02/2018
9

Goed verzorgd en geregeld

Service
J. Brouwers (Den Bosch)
07/02/2018
9

Vakbekwame, prettige mensen. Voorkomend en beleefd. Staan altijd voor je klaar!

Service
Theo Vorstenbosch (Cromvoirt)
29/01/2018
8

Een prima garage, met een vriendelijke en to the point contact met de receptie, behulpzame en vakkundige medewerkers van de werkplaats. Vakkundige adviezen en reparaties. Prima service en aflevering.

Service
g. veldhuis (zaltbommel)
24/01/2018
10

goede serves en goede behandeling

Service
Dhr Ton Ackermans (Den Bosch)
17/01/2018
10

het is mijn vertrouwde garagebedrijf

Service
Anoniem
10/01/2018
4

Grote beurt Prius erg duur plus dat ik tijdens de controle word gebeld met allerlei extra bijkomende kosten!

Service
Dhr. Gml de. Kort (Best )
03/01/2018
10

Goede service en klantvriendelijke mensen Goede communicatie optrend beurt en garantie werkzaam heden

Service
Anoniem
02/01/2018
9

Vriendelijk en klant gericht

Service
F.j.mulder (Den bosch)
28/12/2017
9

Dit is mijn waardering

Service
Trijnie Kieffer (Hedel)
28/12/2017
10

Omdat ik tevreden ben

Service
Anoniem
27/12/2017
10

Klantvriendelijk en uitstekende service.

Service
eli beerens ('s-Hertogenbosch)
27/12/2017
9

Geen 10 omdat ik tijdens het wachten niet wist hoe lang dat (ongeveer) zou duren.

Service
chris en mien van der pol (sint michielsgestel)
22/12/2017
10

alles wordt vooraf besproken kunnen blijven wachten als we dat willen krantje kopje koffie erbij als je wil nog een stukje fruit en dat al 16 jaar met de huidigen auto al 11 jaar en nog nooit iets meegemaakt dat ze je iets aan willen smeren wij zijn zeer tevredn eerlijk en behulpzaam

Service
Dhr. G.J.J de Weerd
20/12/2017
8

Ik heb deze vragen al eerder beantwoordHet is een top bedrijf

Service
Mevr. W. Van Dinther (‘S-Hertogenbosch)
20/12/2017
8

Klantvriendelijk; men luistert zorgvuldig en komt afspraken na.

Service
Anoniem
14/12/2017
10

Zo lang het bedrijf *** boxtel in den Bosch bestaat ben ik er al klant en dat zegt m.i. genoeg.

Service
Anoniem
13/12/2017
8

ik vind het een prettige zaak met vriendelijke mensen en goede service

Verkoop
Anoniem
13/12/2017
9

Very very friendly staff, Detailed information, Fast service

Service
Dhr. van Hemert ('s-Hertogenbosch)
13/12/2017
9

Kom hier al vele jaren en het is nog altijd goed.

Service
Ger van Rijn (Boxtel)
13/12/2017
10

Ik ben erg tevreden over de client vriendelijke houding van de medewerkers, en over het werk wat volgens afspraak wordt uitgevoerd. Daarnaast is de receptie en wacht ruimte erg prettig.

Service
Grottendieck (Den Bosch)
13/12/2017
10

Alles volgens afspraak en schoon afgeleverd

Service
Paul Drion (Vught)
13/12/2017
10

Personeel is vakkundig, vriendelijk en klantgericht. Het bedrijf oogt zeer professioneel, afspraken worden nagekomen.

Service
Anoniem
07/12/2017
10

Uitstekende service door deskundige, altijd correcte en vriendelijke medewerkers. Meedenkend en oplossing gericht wanneer er een onverwachte situatie optreedt. (vervangend vervoer, e.d.)

Service
CJHF Jansen
06/12/2017
9

Ben pas een paar jaar klant van Van Boxtel, maar vind het een voortreffelijke zaak. De werkplaats en het personeel zijn zeer goed.

Verkoop
Familie Valk (Culemborg)
06/12/2017
9

Goede Service over vele jaren ook toen ik nog Mitsubishi reed.Nu >12 jaar ervaring met Jos van Boxtel naar volle tevredenheid.

Service
Anoniem
22/11/2017
9

Vriendelijke en behulpzame behandeling van de klanten, efficiënte en transparante aanpak van problemen, nette showroom en ordentelijke werkplaats, kwaliteit van wagenpark en reparaties !

Service
Anoniem
22/11/2017
6

Werkplaats slordig en planning behandeltijd erg onnauwkeurig. Irritant zijn de aanbevelingen voor extra preventieve handelingen waardoor de "vaste" prijs van een onderhoudsbeurt zomaar kan verdubbelen.

Service
dhr. Frans van Wijnen (dhr. F. van Wijnen)
22/11/2017
10

Uitstekende Service die het ultieme heel dicht benaderd.

Service
Anoniem
15/11/2017
10

goede service hadden zelfs het bedrag van een eerdere apk verrekend(was ik totaal vergeten) toppie

Service
Anoniem
03/11/2017
8

Prettig bedrijf

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Ik wordt vriendelijk en goed geholpen

Service
R Beaard ('s-Hertogenbosch)
01/11/2017
10

automerk is een klasse merk, met auto's die grootse kwaliteit, rijvaardigheid en comfort bieden - auto's hebben langdurig geen echte onkosten dan de onderhoudskosten - een Toyota is een degelijke auto waarin met plezier kan worden gereden en waarmee je mag worden gezien.

Service
Anoniem
25/10/2017
9

wij hebben al jaren onze voertuigen( aygo en prius) bij van boxtel in onderhoud en zijn zeer tevreden over deze 'relatie'.

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Perfecte garage uitstekende hulp prima van dienst aardig en alles netjes en duidelijk uitgelegd

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Super vriendelijk, goed meedenken en goede service

Service
bep schapendonk (udenhout)
23/10/2017
9

omdat wij goed tevreden zijn en het bedrijf klantgericht is

Service
Anoniem
18/10/2017
10

waarom niet

Service
Elst (Rosmalen)
18/10/2017
9

Prima service. Duidelijk

Service
michel van zuijlen (rosmalen)
18/10/2017
10

uit ervaring

Verkoop
Sjef de Veer (`s-Hertogenbosch)
13/10/2017
10

Ben er zeer vriendelijk ontvangen en had niet het gevoel dan mij iets opgedrongen werd, mijn eerste indruk is zeer positief.

Service
RvK (Den Bosch)
12/10/2017
10

Geweldige service altijd, Uiterst correct en netjes.

Service
Alex Schoemacher (Rosmalen )
11/10/2017
8

Snelle afhandeling en klantvriendelijk

Service
Anoniem
11/10/2017
8

Een prettig bedrijf, goede afspraken maken, helder inzicht in kosten.Prettige ruimte om te wachten. Steeds sneller klaar dan aangegeven vooraf.

Service
mevr van H. (Asten)
11/10/2017
9

Erg tevreden over de service beurt en de persoonlijke benadering en het overleg.Van te voren is duidelijk gezegd hoelang het duurde en de ruimte om te wachten is prettig een erg goede service.Auto kreeg ik keurig gewassen en met een checklist mee wat er gedaan is.Alleen maar lof hierover! Met vriendelijke groet,L.van H.

Service
mevr.w.leenaerts-hurkens ('s Hertogenbosch)
11/10/2017
9

Van te voren eerlijk overleg over de uit te voeren werkzaamheden.Onderhoud is goed.Auto voelt safe .Personeel vriendelijk en netjes.Ik heb niets te klagen.Ik hoop dat Jos van Boxtel nog lang mijn garage blijft.

Service
Anoniem
06/10/2017
10

Vakkundige monteurs staan voor je klaar en doen hun best om je tevreden te stellen. De wachtruimte is aangenaam inclusief de koffie.

Service
Dhr. P. Heijmans (Waspik)
04/10/2017
10

Zeer deskundig en vriendelijk personeel.

Service
M.Lemmens (Vught)
04/10/2017
9

Deskundig, beleefd, vriendelijk, denken met de klant mee.

Service
Alex swarte (S,hertogenbosch)
02/10/2017
9

Omdat ik zeer tevreden ben over hoe zij met de mensen omgaan

Verkoop
Anoniem
27/09/2017
8

De eerste indruk van de vestinging Den Bosch was al positief.

Verkoop
Anoniem
26/09/2017
10

correct, plezierige contacten, constructieve onderhandelingen

Service
Anoniem
21/09/2017
10

Snelheid, service, kwaliteit van onderhoud

Verkoop
Anoniem
20/09/2017
9

Zeer tevreden met de aankoop van mijn C-HR, netjes geholpen door Wouter.

Verkoop
Anoniem
20/09/2017
10

Goed uitstekend bedrijf met vriendelijke personeel die je netjes te woord staan en tot de top alles netjes regelen

Verkoop
Anoniem
15/09/2017
9

perfecte service

Service
DHR L van Gulik (Cromvoirt)
14/09/2017
8

omdat het in het verleden nogal eens mis ging maar nu maar weer geprobeerd en afwachten of het nu wel goed gaat.

Service
A. de Ruiter (Den Bosch)
13/09/2017
10

Pro-actief problemen opgelost, positief verrast, vriendelijke mensen, afspraak is afspraak

Service
Anoniem
13/09/2017
9

Heel goede service. De klant is hier nog echt koning.

Service
Anoniem
13/09/2017
4

De kosten staan niet in verhouding met het geleverde werk.De klant niet op kosten jagen , hoe klein het bedrag ook is.Auto is na de beurt niet schoon afgeleverd.

Service
Anoniem
06/09/2017
10

Prima service. Nooit wat te klagen gehad.

Service
Anoniem
06/09/2017
9

correcte behandeling en uitleg m.b.t. onderhoud

Service
M. V Hoof (Rosmalen)
06/09/2017
9

Goede service en duidelijke afspraken die na gekomen worden

Service
Anoniem
04/09/2017
9

goede communicatie

Service
Joke de Wijs Heijman (Drunen)
31/08/2017
10

goede garage klantvriendelijk goede service mooie showroom

Verkoop
Anoniem
30/08/2017
9

Snelle en vlotte afhandeling

Service
E. Kuenen ('s-Hertogenbosch)
30/08/2017
10

Goede service, altijd vriendelijk en behulpzaam. Nooit problemen ondervonden, alles gewoon goed.

Service
Goof Nijhof (Zaltbommel)
30/08/2017
9

Ja omdat de balie medewerkster ons inziens een 9 verdiende, omdat het PC systeem niet tijdig de data had aangegeven van service tijd, maar later geen probleem maakte om de service pas te vervangen. De monteur krijgt een 10 omdat die prima werk heeft geleverd en als extra service de meegebrachte wieldoppen bevestigd heeft en de auto netjes heeft gewassen.

Verkoop
Anoniem
28/08/2017
10

Enthousiaste mensen die goed werk leveren.

Service
Jose de Gans (Rosmalen)
28/08/2017
9

omdat degene achter de balie niet zo goed kon luisteren en ik had het hem al2 keer verteld en ik had het ook nog verteld aan degene die mij naar huis bracht.

Service
Anoniem
23/08/2017
10

Vriendelijke en correcte service, geen verassingen qua kosten maar duidelijke info en goed overleg als er extra kosten gemaakt dienen te worden.

Service
G van Esch (Vught )
23/08/2017
8

Ze zijn flexibel en komen hun woord na

Service
Familie van Schaijk (Rosmalen)
21/08/2017
8

keurige mensen en een mooi gebouw.

Service
M van Ujitert ( BOXTEL)
21/08/2017
10

Ik ben uitstekend geholpen.

Service
Ad van der Sanden (Sprang-Capelle)
16/08/2017
6

De kleine beurt heeft de hele dag (van 8.00-17.00 uur )geduurd,gewoon belachelijk !Ook was men de fietsendrager vergeten te monteren en het autowassen zag er echt niet uit.Daarom heeft men na mijn klacht de factuur aangepast,dat is dan wel netjes

Service
Anoniem
16/08/2017
8

Zo het op mij overkomt werken ze transparant. Ze weten wat belangrijk is voor de veiligheid van de auto en de gezondheid van de bestuurder. Ze lichten dit toe als ook de kosten ervan worden meteen telefonisch met je doorgenomen als in de keuring blijkt wat er nodig is. Je hebt echt het gevoel dat ze je auto doorzien, ze gaan netjes om met de bestuurder van de auto door goede voorlichting en ruimte bieden voor overleg waarna een goede keuze door de bestuurder kan worden gemaakt. Ik ben heel tevreden.

Service
Jan van der Meer (Vught)
16/08/2017
10

Tweede keer dat gebruik werd gemaakt van de service van Van Boxtel. Wederom correct, snel en adequaat behandeld en gehandeld. Service laat niets te wensen over en alles werd binnen de gemaakte afspraken zeer correct uitgevoerd.

Verkoop
Wim Jonker ('s-Hertogenbosch)
16/08/2017
10

Je wordt er gastvrij ontvangen en voor vragen maken zij altijd tijd. Het personeel kent haar klanten bijzonder goed. Dat maakt dat je klant blijft.

Service
WPMK ('s-Hertogenbosch)
16/08/2017
8

Goede en correcte Dealer/Garage.Niks mis mee.

Service
mevr Annie van LIeshout (Liempde)
10/08/2017
10

te vrede

Verkoop
De heer van Bommel (BRAKEL )
09/08/2017
10

Super goed geholpen en goed advies

Service
Anoniem
02/08/2017
8

Goede garage, vriendelijke mensen, deskundige werknemers

Service
ad jansen (tilburg)
28/07/2017
10

goede service correcte afspraken

Verkoop
Anoniem
27/07/2017
10

Deskundigheid, klantvriendelijkheid en service

Service
W Mijdam (Rosmalen)
26/07/2017
10

Laatste keer goed en netjes geholpen. Kreeg daarna pech op de weg auto opgehaald door v Boxtel. Vervangend vervoer geregeld. Na het repareren van eigen auto geen extra kosten gehad super. Echt aan te raden bij mijn vrienden en de rest. Ga zo door gr Wes

Service
Rien van Rixtel (s`-Hertogenbosch)
25/07/2017
9

Goede service en klant vriendelijk

Service
Anoniem
24/07/2017
8

Goede en vriendelijke service

Service
Anoniem
24/07/2017
10

Afspraak maken super handig, goede prijsopgave vooraf, vriendelijk en goed opgeleide medewerkers, bellen bij bijzonderheden en bieden u de keuze.

Service
Anoniem
24/07/2017
8

Goede service, deskundigheid, klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
24/07/2017
10

Vakbekwaam en behulpzaam personeel geven graag advies.

Verkoop
Anoniem
24/07/2017
10

Is een top-garage!

Service
Cees van Aken ('s-Hertogenbosch.)
24/07/2017
9

Zoals vermeld ben ik zeer tevreden over mijn garage. Tijdens mijn laatste bezoek was er een verbouwing maar dat was niet echt hinderlijk. Ik het prijsniveau echter nogal pittig.

Service
P Eijkemans
24/07/2017
9

Na diverse Toyota dealers is dit de eerste die ons bevalt en waar we alle vertrouwen in hebben.Op de eerste plaats heeft Mehdi aan ons een goede Toyota verkocht, de aankoop was in alle opzichten vele malen beter dan bij andere Toyota dealers, 5 maanden later was de accu stuk, deze is voor garantie vervangen en Mehdi liet zich nog even zien, iets wat we erg kunnen waarderen. Nu een grote beurt en apk gehad, als ex automonteur is het altijd wat zuur om zoveel te moeten betalen maar daar krijg je dan ook wat voor terug. Was een paar dagen te laat voor de beurt en tevens de hulppas, daar werd niet moeilijk over gedaan, werd netjes verlengd.We hebben alle vertrouwen in deze dealer en voor de volgende Toyota gaan we wellicht weer terug.

Service
W. A. J. van der Lee. (Vught.)
24/07/2017
8

In alles correcte behandeling en infoermatie.

Service
willem van den bergh ('s-hertogenbosch)
24/07/2017
9

tevreden en klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
20/07/2017
10

Zeer goed geholpen. Ontvangst prima. Goede service. Verkoopadviseur kennis van zaken en niet opdringerig. Geen gladde autoverkoper. After service meer dan prima!

Verkoop
Mevrouw G.J.E.M. van der Haagen (Boxtel)
19/07/2017
9

omdat ik tevreden ben

Service
Mw. Van der Kallen (Vught)
18/07/2017
9

Ik ben zeer tevreden over de onderhoudswerkzaamheden aan mijn RAV4 door Jos van Boxtel 's-Hertogenbosch. Dat geldt voor de monteurs en receptiemedewerkers die goed samenwerken en perfect werk afleveren.

Service
Anoniem
17/07/2017
6

Idiote prijsverhoging van 40% voor een kleine onderhoudsbeurt t.o.v. 2016
Tevreden over de werkplaats en medewerkers

Service
Anoniem
17/07/2017
9

vriendelijke en vakbekwame mensen.

Verkoop
Henk van Creij (Den Bosch)
17/07/2017
9

uitstekende service, vriendelijke verkoper, attent, meedenkend.

Service
P heijmans (Rosmalen)
17/07/2017
10

De monteurs zijn allemaal even vriedelijk ,en de servis is OK

Service
Anoniem
13/07/2017
8

zeer prettig en vakkundig personeel (overigens ik houd niet van 9 of 10 te geven)

Service
Anoniem
13/07/2017
9

Vriendelijke mensen, die je correct te woord staan.
Gezellige koffietafel met fruit , verzacht het wachten tot de auto klaar is.

Service
Dhr. J. Glaudemans. ('s-Hertogenbosch.)
13/07/2017
10

Wij zijn al 35 jaar klant bij Jos van Boxtel Den Bosch en zijn nog steeds heel tevreden.

Service
Anoniem
12/07/2017
9

ik heb een 9 gegeven, zodat iedereen alert blijft op alle zaken

Service
Anoniem
12/07/2017
9

Klantvriendelijk, accuraat en vakbekwaam

Service
Anoniem
30/06/2017
6

Monteur wist niet hoe hij de alarm eraf kreeg waardoor er een sleepwagen bij moest komen. De auto stond 3,7 km. van het bedrijf af. Sleepkosten over die afstand was flink gepeperd. voedingskabel verlegd, nieuwe accu en sleepkosten totaal € 285,00

Service
Anoniem
30/06/2017
6

Monteur wist niet hoe hij de alarm eraf kreeg waardoor er een sleepwagen bij moest komen. De auto stond 3,7 km. van het bedrijf af. Sleepkosten over die afstand was flink gepeperd. voedingskabel verlegd, nieuwe accu en sleepkosten totaal € 285,00

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Vriendelijk en behulpzaam personeel, schone uitstraling werkplaats en normaal, nu even verbouwingswerkzaamheden, ook de receptie. Auto komt gewassen terug. Overleg als er extra werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Service
E .Bonants Geurts (Den Bosch)
30/06/2017
10

14 maal een nieuwe auto gekocht nu ben ik 83 jaar mijn laatste auto heb ik nu 15 jaar .Ik hoop nog lang naar garage van Boxtel te kunnen gaan , dan ben ik er nog , hopelijk in goede gezondheid.

Service
H.A.Agterberg (`s-hertogenbosch)
30/06/2017
9

al 38 jaar tot volle tevredenheid klant van Jos v. Boxtel, altijd alles netjes uitgevoerd

Service
Wim Jonker ('s-Hertogenbosch)
30/06/2017
10

Een mooi bedrijf met een lange historie en daardoor een begrip in 's-Hertogenbosch. Je wordt er nog gekend en gewaardeerd als klant ook na 37 jaar.

Service
Henk (Rosmalen)
27/06/2017
10

Komt afspraken na. Kosten altijd vooraf duidelijk en bij extra kosten vindt overleg vooraf plaats.Altijd gewassen schone auto opgehaald.

Service
mevr .j ten Braak (Zaltbommel)
22/06/2017
8

ik was zeer tevreden over de behandeling van mij en de auto

Verkoop
A van Wezel (Helvoirt)
21/06/2017
9

Goede service en zeer klantvriendelijk

Service
Ton Briaire (Rosmalen)
21/06/2017
9

Vakbekwaam personeel, nette goed overzichtige showroom. Niet opdringerig.

Service
Van gemert (Empel)
21/06/2017
10

Goede service kosten volgens prijsopgave vriendelijk personeel

Service
Anoniem
14/06/2017
8

Tevreden

Service
Aw Neumann (Amstelveen)
14/06/2017
10

Alles was goed nette mensen goede afspraken
Prima

Service
Jurgen koch (Den Bosch)
13/06/2017
9

Over garagebedrijven wordt vaak negatief gesproken alsof ze alleen maar op een foute manier op je geld uit zijn. Bij Jos van Boxtel heb ik dat helemaal niet. Het is een fijn bedrijf en ik kom er graag.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
10

Klantvriendelijk, duidelijk en laagdrempelig

Verkoop
cor van der velden (tilburg)
07/06/2017
8

op alle vragen werd correct geantwoord offerte werd goed en duidelijk omschreven

Service
Marcel van den Heuvel (Rosmalen)
07/06/2017
10

Een deskundige en betrouwbare garage met vriendelijk personeel

Service
Anoniem
01/06/2017
9

geen mening

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Vriendelijk, kundig, pro-actief

Service
D.Sluijmers (s-Hertogenbosch)
31/05/2017
10

omdat de service uitstekend is

Service
G van Kuijlenborg (Zaltbommel)
31/05/2017
10

vriendelijke manier van te woord staan hulpvaardig en voor al kennis van zaken.

Service
Jan de Groot ('s-Hertogenbosch)
31/05/2017
10

Ik kom al bij Jos van Boxtel toen deze nog in Middelrode zat. Indien ik niet 100% tevreden was over deze firma had ik het zeker zo lang niet uitgehouden.

Service
Mevr. van den Bogaard (Den Bosch)
31/05/2017
10

Ik ben al vele jaren bij Jos van Boxtel en ik ben zeer tevreden over de manier waarop klachten en onderhoud behandeld worden.
Zij hebben een prettige manier van benaderen van de klanten.
Toppie

Service
Anoniem
30/05/2017
10

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling en het tussentijds op de hoogte houden van de onderhoudswerkzaamheden van mijn auto, ook zijn ze erg vriendelijk en wordt er ook direct gereageerd als je met een probleem komt.

Verkoop
Anoniem
23/05/2017
9

Service prima in orde

Verkoop
Toon Boomaars (Dongen )
23/05/2017
10

omdat wij er goed bijzonder fijn en super zijn geholpen en afspraak is afspraak en de zeer attente mails en aandacht van zowel de verkoper /administratie en andere verkopers wat we zeer op prijs stelde

Service
Anoniem
22/05/2017
9

Het feit dat ik al vele auto's bij jos van boxtel den bosch heb gekocht en ook daar kom voor het onderhoud van mijn auto wil wel zeggen dat ik zeer tevreden ben anders was ik zeker wel elders gegaan. Ik word altijd allervriendelijks bejegend en vertrouw hen het onderhoud van mijn auto toe en heb daar ook geen klachten over

Service
Anoniem
18/05/2017
9

Top garage en Prettige sfeer en goede service

Service
Harrie Vermeeren (Den Bosch)
18/05/2017
9

De receptie deed zeer correct zijn werk. Prijsopgave gehad. Netjes teruggebeld over aanvullende werkzaamheden en de prijs daarvan.
Auto op afgesproken tijd klaar. Zonder klachten, zoals altijd, weer op de weg.

Service
Anoniem
17/05/2017
9

goede vakkennis en service

Service
H.T.D. Kwee ('s-Hertogenbosch)
17/05/2017
9

Volle tevredenheid

Verkoop
MCM van Beers (Liempde)
15/05/2017
9

wat ik al eerder zei, zeer vriendelijk en correct personeel

Service
D.Trum (Den Bosch )
11/05/2017
10

Klasse service en kwaliteit . Uitlijn probleem kon door een expert niet goed gedaan worden. Bij van Boxtel wel.
Top!

Verkoop
jan van den biggelaar (den bosch)
11/05/2017
9

goed ontvangen,tijdens de aankoop

Service
Mevr. J. van Amelsvoort
10/05/2017
9

geef nooit een 10

Service
Anoniem
05/05/2017
9

Goede service, duidelijke prijsafspraken.

Verkoop
Familie Moonen (Loon op Zand)
05/05/2017
10

Zeer vriendelijke ontvangst. Bekwaam uitleg en ter zake doende met alle tijd voor ons. Zeker een adres die ons goed bevallen is al is er geen pin of speldje bij aflevering aangeboden door Toyota Nederland hoofdkantoor al heeft verkoper veel moeite voor gedaan.

Service
Ingrid Veldkamp
04/05/2017
9

de toyota garage in Den Bosch is zeer deskundig, betrouwbaar, en behulpzaam, dwz denkt met me mee!!

Verkoop
Anoniem
26/04/2017
9

Goed ontvangen alles netjes afgewerkt

Service
Anoniem
26/04/2017
10

De afspraak wordt via de mail nog eens bevestigd.
Personeel aan de telefoon en de receptie werkplaats is zeer correct, vriendelijk en behulpzaam. Van ev. extra kosten wordt men ruim tevoren op de hoogte gesteld.
Ik heb al vele jaren het volste vertrouwen in het werk van de monteurs, zodat ik weer veilig de weg op ga in mijn Toyota Yaris.

Service
dorethe van der velden (sint michielsgestel)
26/04/2017
9

mijn ervaring bij j. v. boxtel is tot op dit moment prima

Service
Anoniem
19/04/2017
10

Uitermate tevreden

Service
mevr. van den berg
19/04/2017
10

in de werkplaats netjes geholpen en behandeld

Service
Anoniem
12/04/2017
10

Sinds een jaar klant bij Jos van Boxtel in s_Hertogenbosch.zowel bij de aankoop uitstekend geholpen,maar,ook de servicebeurt is keurig uitgevoerd.
Voortijdig op dehoogte gesteld van het meerwerk.
Klant wordt vriendelijk en correct te woord gestaan.
Zo ga je met de klant om!

Service
Dhr. C. Jansen ('s-Hertogenbosch)
12/04/2017
10

ze hebben alles over voor de klant en doen wat ze zeggen / beloven

Verkoop
mvr van de Ven
12/04/2017
9

goede service en vriendelijk personeel

Service
Niels van Alebeek (Sint-Michielsgestel)
12/04/2017
8

Jos van Boxtel Den Bosch is evenals de overige Jos van Boxtel bedrijven een betrouwbare partner. Klantentevredenheid staat hoog in het vaandel.

Service
Mevr.I.deRooy (Helvoirt)
06/04/2017
8

gewoon een goede garage

Verkoop
Dhr. W. Roussel (Rosmalen)
05/04/2017
10

Zeer vriendelijk personeel , goede service, gastvrij, doen wat ze beloven, goede prijs/kwaliteit, attent

Service
Jos van Beek (Oisterwijk)
05/04/2017
10

Vriendelijke en correcte behandeling door receptie en andere medewerkers, naast geheel correct uitgevoerde werkzaamheden en duidelijke overzichtelijke facturering.

Service
Anoniem
30/03/2017
9

Wij zijn zeer tevreden met onze auto en de service van JOS VAN BOXTEL BV TE 's-Hertogenbosch

Service
Thea van Bergen (den Bosch)
30/03/2017
9

nette showroom en werkplaats en de behandeling is ook heel correct

Service
Ad.Hellings (,sHertogenbosch)
29/03/2017
10


al bijna 40jaar tevreden klant.

Service
Ger van Rijn (Boxtel)
28/03/2017
10

Ik ben zeer tevreden over de totale service. Client vriendelijk, goed onderhoud en mijn auto wordt altijd netjes opgeleverd overeenkomstig de prijs die we afgesproken hebben.

Service
Jan Seegers (Zaltbommel)
27/03/2017
10

Sinds de koop van de TOYOTA 03-2014 ben ik zeer tevreden, van mijn kant zou ik zeggen Houden zo!!!

Service
Anoniem
23/03/2017
8

Goede uitleg over de beurt en keuring

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Afspraken worden nagekomen. Bij extra kosten of reparaties wordt netjes eerst contact opgenomen voordat de werkzaamheden worden uitgevoerd. Top!

Verkoop
Anoniem
23/03/2017
10

We zijn uitstekend geholpen en ze waren zeer vriendelijk

Service
Dhr. J. Hacken (Boxtel)
23/03/2017
10

Prima service, correcte behandeling, auto schoon afgeleverd.

Service
bert van leur (zaltbommel)
20/03/2017
9

zeer tevreden

Service
Anoniem
17/03/2017
10

Overleg bij reparatie, je weet wat een grote of kleine beurt gaat kosten, gratis leenfiets, vriendelijk en deskundig personeel.

Verkoop
Anoniem
16/03/2017
10

Ze staan altijd voor je klaar.

Service
Anoniem
16/03/2017
10

Zeer vriendelijk ontvangst bij receptie, duidelijke communicatie mbt status van reparatie en de kosten hiervan.

Service
Anoniem
16/03/2017
10

Ik ben zeer tevreden over mijn garage omdat ik er al jarenlang eerlijk, correct en vriendelijk word behandeld en geadviseerd.

Service
Anoniem
16/03/2017
9

Goed en correcte afhandeling

Service
Anoniem
16/03/2017
10

Ik ben zeer tevreden over de dealer. De receptiemedewerkers zijn erg vriendelijk, pro-actief en er is een goede duidelijke communicatie over de uit te voeren werkzaamheden + bijbehorende kosten. De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd en ik kreeg de auto nadien schoon en blinkend terug!

Service
Dhr. JWH Bak. (Den Bosch.)
16/03/2017
8

Ik heb de dealer al laten weten, dat de 5 de en 6 de jaarbeurt me tegenvielen qua kosten.
Ik heb gelukkig wel beide keren een korting op onderdelen, en dus ook de btw, gekregen.
Maar toen ik de auto kocht, 4 jaar oud, 18000 km verwacht je geen al te hoge onderhoudskosten binnen 2 jaar. Er staat nu nog maar 40000km op de teller.
Ik ben benieuwd volgend jaar, onderhoudskosten en apk.

Service
ecem van de Loo (Den Bosch)
16/03/2017
9

Zou ik graag mondeling toelichten

Service
F. van Thiel ('s-Hertogenbosch)
13/03/2017
10

Zeer fijne garage. Optimale service. Nooit problemen. Dit in zeer scherpe tegenstelling tot sommige andere garages die ik ken.

Service
Hr. Jos de Kok (Boxtel)
09/03/2017
10

Van begin af aan goede en vriendelijke service, met goede oplossingen als die er zijn.

Service
stef mentzel (den bosch)
09/03/2017
8

omdat ik goed ben gehopen

Verkoop
Anoniem
08/03/2017
10

Goede informatie over levering van de auto, vriendelijke ontvangst en goede uitleg van de auto en de gang van zaken van het bedrijf.

Service
G v d Dungen (Rosmalen)
08/03/2017
10

Goede service

Service
Helga Hagen (Drunen)
08/03/2017
10

ik ben zeer tevreden

Service
Anoniem
01/03/2017
10

Mijn ervaring bij deze dealer, dit gedurende meer als 40 jaar, is erg goed.
Ik word altijd prima,op een prettige manier geholpen.
Ook als er iets extra' moet worden gedaan,wordt dit met mij overlegd en met prijsopgave.

Service
Anoniem
01/03/2017
8

Goede service en betrouwbaar betreffende adviezen , meedenken met oplossingen

Service
Anoniem
01/03/2017
7

Er zijn altijd verbeterpunten. De vinkjes die staan voor de werkzaamheden die uitgevoerd zijn, kloppen niet. Dit is elk jaar bij hetzelfde punt.

Service
Drs. Jan Luyten (Sint-Michielsgestel)
01/03/2017
8

uitstekende garage

Service
Grottendieck (Den Bosch)
01/03/2017
10

Altijd mee denken.

Service
Wim Konz ('s-Hertogenbosch)
28/02/2017
9

Prima garage met vakmensen

Verkoop
Anoniem
24/02/2017
10

The customer service was excellent and the information I received both in terms of level and extent, led to an easy decision for me. I am very happy with the car and the customer service of this garage.

Verkoop
Anoniem
22/02/2017
10

Vriendelijke, deskundige en gastvrije medewerkers die goede service verlenen.

Service
G Beekwilder (Sint Michielsgestel)
22/02/2017
9

Ik heb door de uitstraling en benadering veel vertrouwen in het bedrijf

Service
Anoniem
21/02/2017
9

Gewoon goed.

Service
Anoniem
15/02/2017
10

Makkelijk snel betrouwbaar en bereid te helpen

Service
Anoniem
15/02/2017
9

Zeer vriendelijk correct en altijd uitleg over onderhoudsbeurt.

Service
A. de Voigt ('s-Hertogenbosch)
14/02/2017
10

Het is een fijne dealer. Met deskundig en vriendelijk personeel!

Service
Anoniem
14/02/2017
10

Geen klachten, niks op aan te merken, goede service.

Verkoop
Anoniem
11/01/2017
9

Vriendelijke en correcte benadering zonder opdringend te zijn

Service
Anoniem
14/12/2016
9

Ben gewoon tevreden

Service
H.Humble (Rosmalen.)
14/12/2016
10

Alles klopte het enige minpuntje is dat je moet betalen voor een leenauto,dat was bij mijn vorige garages wel.

Service
Jan van Ham ('S-Hertogenbosch)
14/12/2016
10

Korrekte afhandeling volgens afspraak en prijsopgave .

Service
Geert van Kuijlenborg (Zaltbommel)
10/11/2016
10

Vriendelijkheid snelle hulp en deskundig

Service
Anoniem
10/10/2016
10

Klantvriendelijkheid is hoog. Ik word volledig op de hoogte gehouden van alle uit te voeren werkzaamheden. Goede service.

Service
wil schapendonk (udenhout)
28/09/2016
8

het is een goed bedrijf met fijne uitstraling

Service
will Leenaerts-Hurkens ('s Hertogenbosch)
22/09/2016
8

Ik kan prima afspraken maken met de werkplaats .Men haalt en brengt mij weer thuis.
De auto is altijd netjes en ik kan erop vertrouwen. Dat vind ik het belangrijkste. Bovendien zijn
de kosten van onderhoud en het benzineverbruik zeer redelijk. Kortom ik kan Toyota aanbevelen.

Service
Anoniem
21/09/2016
9

Over de service en klantvriendelijkheid perfect, maar wees terug houdend met injectorreiniger sluts verwijderaar preventief airco reinnigen ect. bij te verkopen

Service
Gerda v. Puijenbroek ('S-Hertogenbosch)
21/09/2016
10

Afspraak duidelijk gemaakt.
Vervangend vervoermiddel goed geregeld
Bericht ontvangen als de auto weer rijklaar staat
Auto met wasbeurt afgeleverd
Zeer vriendelijke receptionist

Service
Leo (Den Bosch)
23/08/2016
8

ze geven mij een betrouwbaar gevoel en wordt correct behandeld

Service
Anoniem
10/08/2016
8

Toyota Den Bosch is een prettige garage met vriendelijk personeel, ik word altijd goed en snel geholpen. Een leenfiets of leenauto is ook altijd beschikbaar, dat is prettig.

Service
Mevr. W. Van Dinther ('s-Hertogenbosch)
10/08/2016
9

Ik had goede occasiondeal met auto met weinig km's, men is vriendelijk en ze geven goede service. Ze komen zeer betrouwbaar over en staan voor je klaar.

Service
Wim Jonker ('s-Hertogenbosch)
10/08/2016
10

Voor een goede service en persoonlijke benadering moet je bij deze Toyotadealer zijn.

Service
C. Jansen (Den Bosch)
04/08/2016
10

een perfect bedrijf, zowel in de showroom als in de werkplaats

Service
A jansen (Tilburg)
03/08/2016
8

Ben tevreden

Service
Anoniem
03/08/2016
8

Vriendelijk en degelijk geholpen...met duidelijke overleg voor meerwerk.

Service
Anoniem
01/08/2016
9

Goede service, duidelijke communicatie.

Service
Ger van Rijn (Boxtel)
21/07/2016
10

Ik vind het personeel vgriendelijk en client gericht. Men houdt zich aan de afspraak in tijd en geld en het resultaat is conform ik verwacht van deze garage.

Service
Geert Verlind (Den Bosch)
20/07/2016
10

topbedrijf
blijft continu bezig met verbeteringen
zeer klantgericht

Verkoop
Anoniem
19/07/2016
9

Alles is zeer goed verlopen ik ben tevreden. Verder kende ik deze dealer al goed aangezien ik er al ongeveer 30 jaar kom.

Service
Anoniem
14/07/2016
8

Ik ben er altijd goed behandeld, er zijn wel min punten maar dat zal over al wel eens zijn.

Service
Anoniem
13/07/2016
10

Deze garage is betrouwbaar, klantvriendelijk en zeer deskundig!

Service
Anoniem
13/07/2016
6

Een zes is voldoende maar houd niet over

Verkoop
Anoniem
13/07/2016
8

Goed contact en belangstelling

Service
Anoniem
13/07/2016
9

Gewoon altijd prima

Verkoop
dhr van schijndel (den bosch)
13/07/2016
10

heel vriendelijk en zeer professioneel

Service
Frank Rijnders (Den Bosch)
06/07/2016
10

Vriendelijke medewerkers werkplaatsafdeling, deskundig en denken mee

Service
Listy Groenland-Pasaribu ('s-Hertogenbosch)
06/07/2016
10

Vriendelijk personeel. Snelle afhandeling en je wordt niet afgepoeierd om zo snel mogelijk van je af te zijn.

Service
Mevr van Rooij / Bressers (Helvoirt)
06/07/2016
10

Netjes en correct geholpen met de aanschaf van de auto

Service
Anoniem
29/06/2016
8

verkoop, reparatie prima in orde

Verkoop
Diny Verel-Schaars (Drunen)
29/06/2016
10

We kennen dit bedrijf al vele jaren als een betrouwbare automobiel partner.

Service
W. Kersten ('s-Hertogenbosch)
29/06/2016
8

Goed....niets meer en niets minder.

Service
Henk Baarens (Rosmalen)
27/06/2016
10

Prettig personeel, kosten van onderhoud vooraf duidelijk uitgelegd en bij extra altijd telefoontje voor akkoord.
Onderhoud binnen geplande tijd uitgevoerd en ook nog mogelijkheid voor koffie en internet in de showroom.

Service
Guido Jansen ('s-Hertogenbosch)
23/06/2016
8

Het is een goede garage. Pluspunten auto wordt goed onderhouden en netjes afgeleverd. Verbeterpunten :verkorten duur voor afspraak maken onderhoud tot maximaal een week. Standaard vooraf een prijsopgave verstrekken zonder dat de klant hiernaar hoeft te vragen.

Service
Anoniem
22/06/2016
10

Goede service

Verkoop
Jan en Tiny Batenburg (Julianadorp)
22/06/2016
10

deze dealer staat voor de volledige 100% achter de koper

Service
Anoniem
17/06/2016
10

Goede vlotte service, snelle afspraak, vriendelijk personeel, nooit klachten gehad. Koffiemogelijkheid prima en goed.

Service
ljj van vugt (s hertogenbosch)
16/06/2016
10

ik kom al 26 jaar bij deze dealer

Service
Anoniem
15/06/2016
9

Nette behandeling. Correcte afhandeling van onderhoud

Service
Anoniem
15/06/2016
9

Alles netjes geregeld

Verkoop
Anoniem
15/06/2016
10

Keurig geholpen, er wordt meegedacht en goed uitgelegd, desnoods herhaald indien nodig. Klantvriendelijk, gastvrij. Niet opdringerig.

Service
Charles van Geffen ('S Hertogenbosch)
15/06/2016
9

Service en duidelijk in prijsbeleid

Verkoop
Eerhart HJ (s Hertogenbosch)
15/06/2016
10

Super personeel staan mee klaar voor als wij vragen hebben.

Service
Marcel van den Heuvel (Rosmalen)
15/06/2016
10

Ik ben uitermate tevreden over dit garagebedrijf

Service
R. Gubbens (Rosmalen)
15/06/2016
9

Ik ben al meer dan 35 jaar een tevreden klant. Iedereen is vriendelijk en doet zijn/haar best en alles wordt altijd netjes opgelost.

Service
Anoniem
14/06/2016
8

schone werkplaats en dito showroom.

Service
Jan de Groot (s'-Hertogenbosch)
14/06/2016
9

Auto is goed en betrouwbaar. Personeel Is vriendelijk , betrouwbaar , en ter zake kundig.

Service
Anoniem
09/06/2016
9

Vriendelijk personeel, goed ingelicht over de kosten

Service
Anoniem
08/06/2016
8

omdat ik nog niet zol veel ervaring met de dealer heb zodoende

Service
Anoniem
08/06/2016
10

Klantvriendelijk, goede service

Verkoop
Anoniem
08/06/2016
10

the dealer was kind, professional and friendly

Service
Ger van den Wildenberg (Boxtel)
08/06/2016
10

Goede en nette afhandeling.
Altijd een telefoontje als er meerwerk is.

Service
Roland Franken (Schijndel)
08/06/2016
10

Omdat de service heel goed is en je wordt snel geholpen

Service
Anoniem
06/06/2016
9

Zeer vakkundig en vriendelijk personeel.

Service
ad cornel (sint michielsgestel)
01/06/2016
9

klantvriendelijkheid, deskundigheid, eerlijkheid, service, duidelijkheid.

Service
Anoniem
01/06/2016
8

Goede service en betrouwbaar

Verkoop
Anoniem
01/06/2016
8

Verkoper was attent, kwam afspraken na.

Service
jan Sars (rosmalen)
01/06/2016
9

omdat er alles naar wens gaat

Service
Anoniem
25/05/2016
9

Duidelijke afspraken en goede communicatie naar de klant toe.

Service
Anoniem
24/05/2016
9

Zeer goede service.

Service
Anoniem
18/05/2016
7

Omdat ik tevreden ben en een zeven op school was prima

Service
Anoniem
18/05/2016
9

Ben reeds 1980 klant bij de garage van Boxtel, eerst in Middelrode later in den Bosch

Service
J. Verlouw (Zaltbommel)
18/05/2016
8

Vriendelijk en behulpzaam

Service
Valk (Culemborg)
18/05/2016
10

Positieve ervaringen in het verleden en in het heden.

Service
dhr. en mevr, van Alem (maren-kessel)
13/05/2016
9

alles is goed , daar om hebben wij ieder een toyota
mijn vrouw yaris , ik aygo .

Service
Dhr. J. van Boekel (Empel )
13/05/2016
10

Alles perfect en conform afspraak uitgevoerd....

Service
Dhr. I. Serlie (Best)
11/05/2016
10

Professioneel en liefde voor het vak!

Service
W. Elshout (Drunen)
11/05/2016
9

Deze garage is eerlijk en het personeel doet er alles aan om elk probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Service
Carol van Zuylen ('s-Hertogenbosch)
09/05/2016
10

Altijd vriendelijk contact, duidelijke informatie en zeer tevreden over onderhoud en service, dankjulliewel!

Service
Toos (Boxtel)
09/05/2016
8

Altijd correct en goed geholpen

Service
Leo Salfischberger (Rosmalen)
06/05/2016
10

daar kan ik zeer kort over zijn.meer dan 43 jaar vaste klant dat zegt genoeg denk ik.
mijn laatste verso met 354.683 km op de teller was nog uitstekend.

Service
Mevr Francisca Mutsaers. (Vlashoek 11 5261 Sn Vught.)
06/05/2016
9

Wij hebben alle vertrouwen in de dealer en de service is perfect.

Service
Anoniem
04/05/2016
10

Geen minpunten

Service
B.M.Mittendorff (`s-Hertogenbosch)
04/05/2016
8

zie leenauto , jaren geleden

Service
B.M.Mittendorff (`s-Hertogenbosch)
04/05/2016
8

zie leenauto , jaren geleden

Service
Anoniem
02/05/2016
9

Geoon goed.

Service
Ben Glaudemans (S-Hertogenbosch)
02/05/2016
10

Alles prima afgewerkt.

Service
Anoniem
29/04/2016
10

Ben zeker tevreden. Vooraf krijgen we een prijsopgaaf voor de te maken kosten.
Indien er bij het uitvoeren van de beurt mankementen worden worden geconstateerd, krijgen we een telefoontje waarin de kosten besproken worden.

Service
H MELIS ('S-HERTOGENBOSCH)
29/04/2016
8

CORRECTE EN JUISTE BEHANDELING

Service
M.C. van der Helm (Heerjansdam)
29/04/2016
10

Alles makkelijk en snel geregeld, netjes contact opgenomen voor de wijzigingen, netjes terug afgeleverd.

Verkoop
Eric Kuenen ('s-Hertogenbosch)
22/04/2016
10

Er is een geweldige service. Je wordt altijd netjes en correct geholpen. En Toyota is een geweldige auto om in te rijden. Mijn eerste was een Corolla (diesel), maar sinds ik werk in mijn woonplaats ben ik Yaris (benzine) gaan rijden. Toen ik schade had aan mijn auto heb ik een offerte gevraagd voor een nieuwe Yaris. De verkoper bood aan om tijdens de reparatie een proefrit te maken in een Hybride. Als je eenmaal in de Hybride hebt gereden wil je niet meer anders.

Service
Anoniem
20/04/2016
10

het is gewoon altijd prima in orde

Service
Anoniem
20/04/2016
10

Vriendelijk personeel, deskundige medewerkers, die er geen punt van maken aan mij ( als vrouwelijke leek) alles uit te leggen.
Vooraf werd er een prijsopgave gegeven van de grote beurt. Naderhand werd ik opgebeld met de vraag of extra onderdelen mochten worden vervangen en wat de prijs van dit alles was.

Service
Anoniem
20/04/2016
8

Soms bereiken we niet direct wat we willen, maar het enthousiasme en de ambitie scheppen voldoende vertrouwen.

Service
Esther Rengeling ('s-Hertogenbosch)
20/04/2016
10

service van werkplaats en receptie prima

Service
Hr. C. de Klerk (Rosmalen)
20/04/2016
9

vriendelijke ontvangst receptie werkplaats, duidelijke prijsopgaven vooraf, naar behoren uitgevoerde werkzaamheden, goede uitleg over uitgevoerde werkzaamheden en over wat nog moest gaan gebeuren.

Verkoop
Niels van Alebeek (Sint-Michielsgestel)
20/04/2016
9

Een goede prijs kwaliteitverhouding, nette verkoper, contacten zeer goed en levering conform afspraak.

Service
Anoniem
13/04/2016
8

Prima, klantvriendelijke garage

Service
L. Dirkx (Oirschot)
13/04/2016
7